Adapt Nutrition Intra Amino BCAA 480g

Diskontní produkt Adapt Nutrition Intra Amino BCAA 480g od oblíbené značky Adapt Nutrition jednoduše získáte tady teď právě opravdu levně! Akční cena již od 791 Kč
Cena: 791 Kč

Intra Amino BCAA je nejpokročilejší intra-tréninkový nápoj, jaký lze momentálně najít. CÍL: KOMPLEXNÍ INTRATRÉNINKOVÉ PALIVO PRO SILOVÝ A OBJEMOVÝ TRÉNINK

Intra Amino BCAA je nejpokročilejší intra-tréninkový nápoj, jaký lze momentálně najít. Obsahuje BCAA + EAA + betain + L-glutamin + L-citrulin + elekrolyty + vitamín B6. V žádném jiném doplňku stravy zaměřeném na přímou podporu tréninku tyto složky nenaleznete.

Intra Amino BCAA je určený pro maximální podporu výkonu, výsledků, oddálení únavy a posílení regenerace. V jedné dávce poskytnete tělu přes 8 g EAA, 6 g BCAA, 1000 mg betainu, 2000 mg L-glutaminu, 3000 mg L-citrulin malátu, elektrolyty a vitamín B6.

Při kombinaci a množství těchto složek dostane váš trénink úplně novou úroveň – zvýšíte výkon, oddálíte únavu, zrychlíte a zeefektivníte budování svalové hmoty a rovněž i zlepšíte regeneraci.

SPECIFIKUM: EAA + BCAA + L-GLUTAMIN = 100% FERMENTOVANÁ FORMA

Všechny použité aminokyseliny v Intra Amino BCAA jsou vyrobeny fermentační technologií. Použitá technologie je garancí nejvyšší čistoty aminokyselin a maximální využitelnosti.

Hlavní benefity produktu:

  • Silná intratréninková matrix
  • 15 prověřených složek = 8g EAA, 6g BCAA, 1g Betain, 2g Glutamin, 3g Citrulin malát + elektrolyty a Vitamín B6
  • 100% Fermentovaná forma použitých aminokyselin
  • Produkt obsahuje pouze efektivní složky v prověřených a účinných dávkách
  • Nejvyšší rating použitých surovin
  • Made in Canada

Produkt je určený pro všechny jedince zaměřené na:

  • Maximální tréninkový výkon
  • 100% efektivní trénink
  • Svalový objem a síla
  • Rychlá potréninková regenerace

ADAPT NUTRITION – BE STRONG, ADAPT

Produkty, které fungují. To je hlavním mottem profesionální značky sportovní výživy Adapt Nutrition. Zakladatelem je britský specialista Adam Dickinson, který využil své dlouholeté zkušenosti v oboru, a v roce 2014 založil nezávislou značku zaměřenou výhradně na funkčnost. Sofistikovaná struktura společnosti a exkluzivní kosmopolitní vztahy umožňují dosah na nejvyšší možnou kvalitu vzhledem k nejvyššímu ratingu surovin i k nejnovějším vědeckým poznatkům a vývoji. Centrální sídlo společnosti je ve Velké Británii, produkty jsou vyráběny na renomovaných výrobních linkách v Kanadě. Samotný název značky vychází z pojmu adaptace. Má-li se i Vaše tělo přizpůsobit Vašim cílům, vyžaduje správnou výživu ve správný čas tak, aby dobře zvládlo stres a zatížení, které na něj během tělesného tréninku ukládáte. A přesně k tomuto účelu jsou všechny produkty značky Adapt Nutrition sestaveny.

Doporučené dávkování:

  • smíchejte 15 g (cca 1 odměrka) s 500-700 ml vody a vypijte během tréninku.

Upozornění: Může obsahovat stopy mléka a suchých skořápkových plodů. Není určeno pro děti, mladistvé, těhotné a kojící ženy. Pokud trpíte alergiemi, intolerancemi nebo užíváte léky, konzultujte před použitím s vaším lékařem. Neužívejte produkt, pokud se necítíte dobře! Není náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou dávku! Skladujte v suchu, chladu, mimo dosah dětí, pevně uzavírejte. Doplněk stravy.

Nutriční hodnoty Adapt Intra Amino BCAA 480g – Ananas:

v 16g RHP
Vitamín B6 5 mg 360 %
L-leucin 3600 mg
bezvodý betain 2500 mg
L-isoleucin 1800 mg
L-valin 1800 mg
L-Lysin 1350 mg
L-threonin 750 mg
L-phenylalanin 250 mg
L-histidin 200 mg
L-methionin 150 mg
L-tryptofan 100 mg
Chlorid sodný 100 mg
Chlorid draselný 100 mg
Astragin 50 mg

RHP – referenční hodnota příjmu

Složení:

leucin, bezvodý betain, isoleucin, valin, lysin, kyselina jablečná, kyselina citrónová, přírodní aroma, L-threonin, fenylalanin, histidin, sladidlo sukralóza, methionin, chlorid draselný, chlorid sodný, tryptofan, barvivo kurkumin, přírodní ananasové aroma, Astragalus membranaceus a Panaxnotoginseng jako Astragin®, pyridoxin-hydrochlorid.

Alergeny:

Může obsahovat stopy mléka a suchých skořápkových plodů.

Nutriční hodnoty Adapt Intra Amino BCAA 480g – Zelené jablko:

v 16g RHP
Vitamín B6 5 mg 360 %
L-leucin 3600 mg
bezvodý betain 2500 mg
L-isoleucin 1800 mg
L-valin 1800 mg
L-Lysin 1350 mg
L-threonin 750 mg
L-phenylalanin 250 mg
L-histidin 200 mg
L-methionin 150 mg
L-tryptofan 100 mg
Chlorid sodný 100 mg
Chlorid draselný 100 mg
Astragin 50 mg

RHP – referenční hodnota příjmu

Složení:

leucin, bezvodý betain, isoleucin, valin, lysin, kyselina jablečná, kyselina citrónová, přírodní aroma, L-threonin, fenylalanin, histidin, sladidlo sukralóza, methionin, chlorid draselný, chlorid sodný, tryptofan, přírodní aroma zelené jablko, Astragalus membranaceus a Panaxnotoginseng jako Astragin®, pyridoxin-hydrochlorid.

Alergeny:

Může obsahovat stopy mléka a suchých skořápkových plodů.

Značka: Adapt Nutrition
Příchuť Zelené jablko
Barva zelená

Další produkty z kategorie Nezařazené

Další produkty od výrobce Adapt Nutrition


Top