Agama Dámské lycrové triko AQUA LADY, dlouhý rukáv

Unikátní a žádaný kus Agama Dámské lycrové triko AQUA LADY, dlouhý rukáv od populární značky Agama snadno můžete získat u nás teď ve výprodejové akci. Nabídky již od 1190 Kč
Cena: 1190 Kč

Pohodlné rychleschnoucí dámské lycrové triko s dlouhým rukávem potěší všechny milovnice slunce, moře, plavání a šnorchlování. Elegantní dámská rashguard trika do vody s UPF50+ faktorem ochrání ruce, ramena, záda i krk před spálením od slunečního záření. Slušivé a dobře sedící na těle, to je šnorchlovací triko z lycry pro ženy. Dámské lycrové triko s dlouhým rukávem na plavání je rychle schnoucí a vhodné pro všechny vodní sporty. Triko z lycry je ideální volbou pro vodní aktivity jako je paddleboarding, plážové hry, šnorchlování i plavání.
Lycrové rashguard triko Agama AQUA má antibakteriální ošetření, které zabraňuje zápachu, velmi rychle schne a je lehké i skladné.
Dámské lycrové tričko do vody Agama AQUA může sloužit též jako spodní vrstva pod běžný neoprenový oblek, či jako ochrana před sluncem nebo prochladnutím při šnorchlování.
Materiál: 84% Micro Polyester a 16% Elastomere.
Značka: Agama
Velikost S
Barva Modrá

Další produkty z kategorie Nezařazené

Další produkty od výrobce Agama


Top