Agama Dámské lycrové triko AQUA LADY, krátký rukáv

Tento kvalitní a žádaný kus Agama Dámské lycrové triko AQUA LADY, krátký rukáv s osvědčenou značkou Agama snadno můžete získat právě zde za akční cenu! Akční cena již od 1090 Kč
Cena: 1090 Kč

Krátký rukáv se mnohdy hodí. Pro vaše vodní aktivity a činnosti přinášíme elegantní dámské lycrové triko s krátkým rukávem, které disponuje UPF 50+ faktorem, které chrání před spálením od slunce. Pohodlné rychleschnoucí dámské lycrové triko využijete u moře, při plavání i šnorchlování. Dámské triko z lycry s krátkým rukávem dobře sedí na těle a je pohodlné.
Triko z lycry na šnorchlování je ideální volbou pro vodní aktivity jako je paddleboarding, plážové hry, šnorchlování, kitesurfing, windsurfing i plavání.
Lycrové triko Agama AQUA disponuje antibakteriálním ošetřením, které zabraňuje zápachu, velmi rychle schne a je lehké i skladné.
Dámské lycrové tričko do vody Agama AQUA s krátkým rukávem může sloužit i jako spodní vrstva pod běžný neoprenový oblek, či jako ochrana před sluncem nebo prochladnutím při šnorchlování.
Materiál: 84% Micro Polyester a 16% Elastomere.
Značka: Agama
Velikost XL
Barva Modrá

Další produkty z kategorie Neopreny

Další produkty od výrobce Agama


Top