Agama Taška STORM 90 L

Tento oblíbený kus Agama Taška STORM 90 L originál od výrobce Agama seženete tady teď právě za akční cenu! Teď v akci 1890 Kč
Cena: 1890 Kč

Velká transportní taška Agama na potápěčskou výbavu je důležitá pro vaše komfortní cestování a přesuny. Potápěčská taška STORM o objemu 90 litrů je vyrobena z velmi odolného PVC materiálu. Batoh s dvěma uchy slouží pro přepravu kompletní výstroje, nebo všech potřebných věcí na cesty. Taška Agama STORM na potápěčské vybavení disponuje dostatečně velkým horním vstupem na zip. Dno cestovní potápěčské tašky je záměrně zesíleno proti odření.
Potápěčská cestovní taška Agama má vysokofrekvenčně svařované spoje zaručující nepropustnost materiálu. Dvě velká madla na bočních stranách umožní snadnou manipulaci s plně naloženou výbavou.
Taška pro potápěče Agama je v červeno-černém designu a můžete ji nosit v ruce či použít polstrované popruhy na ramena. Taška pro potápěče se tak rázem změní na potápěčský batoh.
Vnitřní kapsa má uzavírání na zip. Vložit do ní můžete například doklady i venkovní štítek pro snadnou identifikaci tašky.

odolný materiál 100% PVC
vysokofrekvenčně svařované spoje tašky
zesílené dno proti prodření
polstrované ramenní popruhy
možnost použít tašku jako batoh
objem 90 litrů
rozměr 39 x 39 x 71 cm
hmotnost 1,3 kg
Značka: Agama
Barva vícebarevná

Další produkty z kategorie Příslušenství k potápěčským oblekům

Další produkty od výrobce Agama


Top