Amix Nutrition ATP Energy Liquid 10x25ml 250ml

Kvalitní a velmi žádaný kus Amix Nutrition ATP Energy Liquid 10x25ml 250ml od společnosti Amix Nutrition snadno získáte na našich stránkách nyní za výhodnou cenu. Nabídky od 377 Kč
Cena: 377 Kč

ATP Energy – Peak ATP je vynikající přípravek s velice silným účinkem na zvýšení hladiny ATP ATP Energy je vynikající přípravek s velice silným účinkem na zvýšení hladiny ATP (základní zdroj energie na buněčné úrovni), ideální pro všechny silově vytrvalostní a rychlostně vytrvalostní sporty. Podporuje lepší využití kyslíku při zátěži, zvýšení síly a celkové výkonnosti.

Doporučené dávkování:

  • Denní dávka je 1 ampule (25 ml) asi 45 min. před fyzickým výkonem. Před použitím promíchejte.

Upozornění: Nevhodné pro děti a mládež do 18 let, těhotné a kojící ženy a osoby citlivé na kofein. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Pozor! Obsahuje kofein, není vhodné pro registrované sportovce.Obsahuje kofein – není vhodné pro děti a těhotné ženy.

Nutriční hodnoty Amix ATP Energy Liquid 10x25ml 250ml – Pomeranč:

ve 25ml
Taurin 1000 mg
Inosin 500 mg
PEAK ATP 200 mg
Kofein 200 mg
Komplex čajových extraktů 125 mg
L-Citrulin 100 mg
L-Glucoronelacton 100 mg

Složení:

Čištěná voda, Taurin, regulátor kyselosti: kyselina citronová, Inosin, Adenosin 5‘-trifosfát sodný (PEAK ATP®), Kofein, komplex čajových extraktů (extrakt z černého, bílého a zeleného čaje), L-Citrulin báze, L-Glucoronelacton , aroma, konzervanty: sorban draselný a benzoan sodný, sladidla: sukralosa, acesulfam-K.

Alergeny:

Produkt může obsahovat stopy mléka, vajec, sóji, lepku, korýšů, oříšků a arašídů.

Značka: Amix Nutrition
Příchuť Pomeranč
Barva vícebarevná

Další produkty z kategorie Stimulanty a energizéry

Další produkty od výrobce Amix Nutrition


Top