Amix Nutrition Coffitime 90 kapslí

Kvalitní kus Amix Nutrition Coffitime 90 kapslí pocházející od značky Amix Nutrition snadno pořídíte na našich stránkách za výprodejovou cenu. Nabídka již od 299 Kč
Cena: 299 Kč

Coffitime – jsou dny, kdy se doslova „nutíte“ jít trénovat? Někdy jste tak unaveni, že si raději sednete k televizi? Vyzkoušejte novinku firmy AmixTM CoffiTime®. Kapsle s obsahem kofeinu a přírodních stimulantů. Guarana a zelený čaj podporují metabolismus tuků a kontrolu tělesné hmotnosti. Guarana navíc podporuje fyzickou a psychickou vitalitu a imunitní systém. Yerba maté má antioxidační účinky a podporuje potlačení duševní a tělesné únavy.

Doporučené dávkování:

  • Denní dávka je 1 kapsle asi 30-60 minut před fyzickou zátěží.

Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy a osoby citlivé na kofein. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujete v suchu při teplotě do 25°C, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.Doplněk stravy.Obsahuje kofein.

Nutriční hodnoty Amix Coffitime 90 kapslí:

ve 100g
Guarana extrakt 220 mg
Kofein bezvodý 150 mg
Extrakt zeleného čaje 50 mg
Yerba Maté extrakt 50 mg
Taurin 30 mg

Složení:

Guarana extrakt 22%, kofein bezvodý, želatinová kapsle (želatina, voda, barvivo oxid titaničitý), extrakt zeleného čaje, Yerba Maté extrakt (Cesmína paraguayská), Taurin, stabilizátor: hydroxypropylmethylcelulosa (Methocel®), látky protispékavé: stearát hořečnatý, oxid křemičitý.

Alergeny:

Produkt byl vyroben v závodě, který zpracovává suroviny z mléka, vajec, sóji a korýšů.

Značka: Amix Nutrition
Barva vícebarevná

Další produkty z kategorie Stimulanty a energizéry

Další produkty od výrobce Amix Nutrition


Top