Amix Nutrition Green TEA Extract with Vitamin C 100 kapslí

Výjimečný a žádaný výrobek Amix Nutrition Green TEA Extract with Vitamin C 100 kapslí s osvědčenou značkou Amix Nutrition snadno naleznete na našich stránkách teď levně. Právě lze objednat jen za 298 Kč
Cena: 298 Kč

Amix Green TEA kapsle jsou vyrobeny ze silného extraktu zeleného čaje. Zelený čaj je vyráběn z listů rostliny camellia sinensis. Oproti černému čaji, listy nejsou podrobeny oxidaci. Díky tomu v nich zůstává vyšší obsah antioxidantů. Amix™ Green TEA kapsle jsou vyrobeny ze silného extraktu zeleného čaje. Zelený čaj je vyráběn z listů rostliny camellia sinensis. Oproti černému čaji, listy nejsou podrobeny oxidaci. Díky tomu v nich zůstává vyšší obsah antioxidantů.

V bodech:

  • velice silný antioxidant
  • podporuje proces spalování tuků
  • podporuje funkci imunitního systému
  • 500 mg v kapsli
  • v kombinaci s vitamínem C

Doporučené dávkování:

  • Užívejte 1 kapsli 2x denně před jídlem.

Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujete v suchu při teplotě do 25oC , chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Nutriční hodnoty Amix Green TEA Extract with Vitamin C 100 kapslí:

1 kapsle RHP
Extrakt ze zeleného čaje (50 % polyfenoly) 500 mg
Vitamín C (kyselina askorbová) 100 mg 166 %

RHP – referenční hodnota příjmu

Složení:

Extrakt zeleného čaje (50 % polyfenolů), želatinová kapsle (želatina, voda, barvivo: oxid titaničitý), stabilizátor: hydroxypropylmethylcelulosa (Methocel®), kyselina askorbová – vitamín C, látky protispékavé: stearát hořečnatý, oxid křemičitý.

Alergeny:

Vyrobeno v závodě zpracovávající mléko, vejce, sóju a korýše.

Značka: Amix Nutrition
Barva zelená

Další produkty z kategorie Stimulanty a energizéry

Další produkty od výrobce Amix Nutrition


Top