Amix Nutrition HydroBeef Peptide Protein 2000g

Tento nejprodávanější kus Amix Nutrition HydroBeef Peptide Protein 2000g od značky Amix Nutrition jednoduše seženete teď skutečně levně. Nabídka již od 1281 Kč
Cena: 1281 Kč

HydroBeef Peptide Protein je vynikající hovězí proteinový doplněk stravy garantující špičkovou kvalitu a čistotu s vysokou biologickou hodnotou díky revolučnímu procesu hydrolýzy, čištění a extrakce. HydroBeef™ Peptide Protein je vynikající hovězí proteinový doplněk stravy garantující špičkovou kvalitu a čistotu s vysokou biologickou hodnotou díky revolučnímu procesu hydrolýzy, čištění a extrakce. Rychle rozpustný a dokonale ochucený protein vyrobený z čerstvé hovězí suroviny a obohacený o jedinečnou směs značkových peptidů PepForm™ Triple-Matrix a Lactobacillus sporogenes LactoSpore®.

V bodech:

  • doslazené pomocí Stevie a sukralózy
  • vynikající chuť, konzistence a snadná rozpustnost

Doporučené dávkování:

  • Rozmíchejte 40 g (2 odměrky) proteinu s 300 ml vody nebo nízkotučného mléka. Použijte mixér nebo šejkr. Užívejte 1-3x denně v závislosti na denní potřebě bílkovin.

Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25oC, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Nutriční hodnoty Amix HydroBeef Peptide Protein 2000g – Čokoláda, Kokos:

ve 40 g
Energetická hodnota 627,1 kJ
147,8 kcal
Tuky 1 g
Z toho nasycené mastné kyseliny 0,5 g
Sacharidy 3,6 g
Z toho cukry < 0,3 g
Bílkoviny 31,2 g
Sůl < 0,7 g
PepForm™ Triple-Matrix 1 : 1 : 1 1000 mg
LactoSpore® 350 000 000 sporů

Složení:

Hydrolyzovaný hovězí peptidový protein HydroBeef™, kakaový prášek, maltodextrin, PepForm® – L-Leucin peptidy (syrovátkové peptidy /z mléka/, L-Leucin peptidy, L-Leucin), PepForm® – BCAA peptidy (syrovátkové peptidy /z mléka/, BCAA peptidy, L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin), Pep-Form® – Tryptophan peptidy (syrovátkové peptidy /z mléka/, L-Tryptophan peptidy, L-Tryptophan), aroma, stabilizátor: hydrolyzát kolagenu; sladidla: sukralóza, steviol glycosidy a acesulfam-K; chlorid sodný, látky protispékavé: oxid křemičitý; LactoSpore® (Bacillus coagulans, maltodextrin).

Alergeny:

Produkt může obsahovat stopy vajec, sóji, lepku, korýšů, oříšků a arašídů.

Značka: Amix Nutrition
Příchuť Čokoláda, Kokos
Barva vícebarevná

Další produkty z kategorie Proteiny

Další produkty od výrobce Amix Nutrition


Top