Amix Nutrition LipiDrol Fat Burner 120 kapslí

Tento skvělý výrobek Amix Nutrition LipiDrol Fat Burner 120 kapslí s osvědčenou značkou Amix Nutrition jednoduše najdete zde teď právě ve slevě. Právě lze objednat jen za 308 Kč
Cena: 308 Kč

Spalovač tuků s vylepšenou formou Cholinu – VitaCholin® a komplexu dalších důležitých komponentů LipiDrol ® Fat Burner je spalovač tuků s vylepšenou formou Cholinu – VitaCholin® a komplexu dalších důležitých komponentů jako je Inositol, Methionin a velmi známý fosfolipid Fosfatidylserin. V kombinaci s B vitamíny hraje důležitou roli v přeměně energie.

Doporučené dávkování:

  • Vezměte 6 kapslí denně přednostně asi 30-60 minut před fyzickou aktivitou. Zapijte dostatečným množstvím vody.

Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25oC, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Nutriční hodnoty Amix LipiDrol Fat Burner 120 kapslí:

6 kapslí RHP
VitaCholine® – Cholin L-Bitartrát 1000 mg
Inositol 1000 mg
Methionin 500 mg
Fosfatidylserin 100 mg
Vitamín B3 – Niacin 16 mg 100 %
Vitamín B6 (Pyridoxin HCl) 10 mg 714 %
Vitamín B12 5 mcg 200 %

RHP – referenční hodnota příjmu

Složení:

Cholin bitartrát VitaCholine®, Inositol, želatinová kapsle (želatina, voda, barvivo: oxid titaničitý), Methionin, emulgátor: sojový lecitin, látky protispékavé: mikrokrystalická celulóza, stearát hořečnatý, oxid křemičitý; Fosfatidylserin 50% (obohacený sojový lecitin), nikotinamid (vit. B3), pyridoxin HCl (vit. B6), kyanokobalamin (vit. B12).

Alergeny:

Může obsahovat stopy mléka, vajec, lepku, korýšů, oříšků a arašídů.

Značka: Amix Nutrition
Barva vícebarevná

Další produkty z kategorie Spalovače tuků

Další produkty od výrobce Amix Nutrition


Top