Amix WheyPro Elite 85% 2300g

Velmi žádaný výrobek Amix WheyPro Elite 85% 2300g od oblíbené značky Amix můžete získat na našich stránkách teď právě v akci! V akci od 1293 Kč
Cena: 1293 Kč

WheyPro Elite 85 – protein vyznačující se delikátní a krémovou chutí a ideálním aminokyselinovým spektrem. Vyvážená směs proteinů zaručuje pozvolné vstřebávání po dobu až několika hodin. Díky tomu je vhodný i pro suplementaci ve večerních hodinách. Obsahuje veškeré esenciální a neesenciální aminokyseliny s velkým množstvím aminokyselin BCAA (L-Leucin, L-Valin, L-Isoleucin). WheyPro Elite 85% 2300g

WheyPro Elite 85 – protein vyznačující se delikátní a krémovou chutí a ideálním aminokyselinovým spektrem. Vyvážená směs proteinů zaručuje pozvolné vstřebávání po dobu až několika hodin. Díky tomu je vhodný i pro suplementaci ve večerních hodinách. Obsahuje veškeré esenciální a neesenciální aminokyseliny s velkým množstvím aminokyselin BCAA (L-Leucin, L-Valin, L-Isoleucin).

  • složkový proteinový komplex
  • přispívá k růstu svalové hmoty
  • přispívá k udržení svalové hmoty
  • přispívá k udržení normálního stavu kostí
  • neobsahuje Aspartam
  • doslazeno sukralózou Splenda®

Doplněk stravy. Určeno pro zvláštní výživu – vhodné pro sportovce.

SLOŽENÍ:

Složení (příchuť čokoláda): syrovátkový bílkovinný izolát CFM® /z mléka/, aminokyseliny derivované z hovězí bílkoviny, za studena vyrobený syrovátkový bílkovinný koncentrát /z mléka/, peptidy hydrolyzovaného kaseinu /z mléka/, kakaový prášek; maltodextrin, zahušťovadla: xantan a guma guar, emulgátor: sójový lecitin, aroma, multienzymový komplex DigeZyme® (amyláza, celuláza, laktáza, lipáza, bakteriální neutrální proteáza), sladidla: sukralosa (Splenda®) a acesulfam-K

Složení (příchuť banán/: syrovátkový bílkovinný izolát CFM® /z mléka/, aminokyseliny derivované z hovězí bílkoviny, za studena vyrobený syrovátkový bílkovinný koncentrát /z mléka/, peptidy hydrolyzovaného kaseinu /z mléka/, maltodextrin, zahušťovadla: xantan a guma guar, emulgátor: sójový lecitin, aroma, barvivo: kurkumín; multienzymový komplex DigeZyme® (amyláza, celuláza, laktáza, lipáza, bakteriální neutrální proteáza), sladidla: sukralosa (Splenda®) a acesulfam-K

Složení (příchuť jahoda, lesní plody): syrovátkový bílkovinný izolát CFM® /z mléka/, aminokyseliny derivované z hovězí bílkoviny, za studena vyrobený syrovátkový bílkovinný koncentrát /z mléka/, peptidy hydrolyzovaného kaseinu /z mléka/, maltodextrin, zahušťovadla: xantan a guma guar, emulgátor: sójový lecitin, aroma, barvivo: extrakt z červené řepy; multienzymový komplex DigeZyme® (amyláza, celuláza, laktáza, lipáza, bakteriální neutrální proteáza), sladidla: sukralosa (Splenda®) a acesulfam-K

Složení (příchuť vanilka/): syrovátkový bílkovinný izolát CFM® /z mléka/, aminokyseliny derivované z hovězí bílkoviny, za studena vyrobený syrovátkový bílkovinný koncentrát /z mléka/, peptidy hydrolyzovaného kaseinu /z mléka/, maltodextrin, zahušťovadla: xantan a guma guar, emulgátor: sójový lecitin, aroma, multienzymový komplex DigeZyme® (amyláza, celuláza, laktáza, lipáza, bakteriální neutrální proteáza), sladidla: sukralosa (Splenda®) a acesulfam-K.

Složení (příchuť piňakoláda): syrovátkový bílkovinný izolát CFM® /z mléka/, aminokyseliny derivované z hovězí bílkoviny, za studena vyrobený syrovátkový bílkovinný koncentrát /z mléka/, peptidy hydrolyzovaného kaseinu /z mléka/, maltodextrin, zahušťovadla: xantan a guma guar, emulgátor: sójový lecitin, aroma, barvivo: extrakt z červené řepy and kurkumín; multienzymový komplex DigeZyme® (amyláza, celuláza, laktáza, lipáza, bakteriální neutrální proteáza), sladidla: sukralosa (Splenda®) a acesulfam-K.

DÁVKOVÁNÍ:

V závislosti na denní potřebě bílkovin vezměte 1-3x denně 1 odměrku 25g mezi jídly, zředěné ve 180 – 200 ml studené vody nebo odtučněném mléce.

Upozornění: Není určeno pro děti do 12 let, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nevhodné pro osoby s nesnášenlivostí laktózy. Skladujete v suchu při teplotě do 25◦ C, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Neobsahuje látky dopingového charakteru.

Upozornění na alergeny: Tento produkt může obsahovat stopy jiných druhů ořechů, arašídů, sezamu, vajec, lepku, korýšů, oříšků a zbytky skořápkových plodů.

Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.

Shaker Fitsport 600ml – šejkr na nápoje

Moderní šejkr pro míchání nápojů.

Návod k použití: přípravek (doplněk stravy) vložte do lahve, přidejte tekutinu dle Vašeho výběru, uzavřete víkem a protřepejte.

Čištění: vypláchněte velkým množstvím vody s případným přidáním čistícího prostředku vhodným na mytí nádobí. Shaker je vhodný k mytí v myčce.

Upozornění: Nemíchat sycené nápoje.

Značka: Amix
Příchuť Vanilla
Barva vícebarevná

Další produkty z kategorie Nezařazené

Další produkty od výrobce Amix


Top