Applied Nutrition Proteinová tyčinka Protein Crunch 60 g

Tento velmi oblíbený výrobek Applied Nutrition Proteinová tyčinka Protein Crunch 60 g od výrobce Applied Nutrition jednoduše pořídíte na našich stránkách teď právě skutečně výhodně! Nyní lze objednat jen za 49 Kč
Cena: 49 Kč

Proteinová tyčinka Protein Crunch je rychlý snack, který obsahuje 20 g bílkovin přispívajících k udržení a růstu svalové hmoty. Vyniká svým nízkým podílem cukru, vyšším obsahem vlákniny a lahodnou čokoládovou chutí. Díky tomu se skvěle hodí i pro lidi, kteří se snaží zhubnout.

Proteinová tyčinka Protein Crunch – rychlý snack s 20 g bílkovin a nízkým obsahem cukru

Proteinová tyčinka Protein Crunch je rychlý snack tvořený třemi lahodnými vrstvami, a to jemným karamelem, křupavou částí a čokoládovou polevou. Vyniká svými 20 g bílkovin, díky čemuž přispívá k růstu a udržení svalové hmoty a udržení zdraví kostí. Má nízký obsah cukru, a naopak vysoký podíl vlákniny, což z tyčinky dělá skvělou rychlou svačinu nebo dezert k odpolední kávě. Do svého příjmu ji bez problému vměstnají i lidé, kteří se snaží zhubnout. Tělu navíc dodá potřebné živiny, a tak nemusíte mít pocit, že hřešíte.

Proteinová tyčinka Protein Crunch a její výhody

  • obsahuje 20 g bílkovin
  • má nízký podíl cukru a vysoký obsah vlákniny
  • přispívá k udržení a růstu svalů
  • je ideální jako rychlý snack či dezert

Složení

Příchuť Chocolate caramel: Poleva mléčné čokolády se sladidlem (25 %) (sladidlo maltitol, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, emulgátor lecithinu (sója), přírodní vanilkové aroma, karamelová vrstva s vlákninou (18 %) (polydextróza, kondenzované mléko, kakaové máslo), zvlhčovadlo sorbitol, monoemulgátor a diglyceridy mastných kyselin, přírodní aromata, voda, sůl, obyčejný karamel, mléčné bílkoviny, hydrolyzát kolagenu, zvlhčující glycerol, sójový protein, sójové křupky (6,7 %) (sójový protein, rýžová mouka, ječmen), sladový extrakt, sůl, voda, kokosový olej, aromata, objemové látky, mikrokrystalická celulóza, barevný karoten.

Příchuť White chocolate caramel: Poleva bílé čokolády se sladidlem (25 %) (sladidlo maltitol, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, emulgátor lecitin, přírodní vanilkové aroma Bourbon), karamelová vrstva s vlákninou (18 %) (polydextróza, kondenzované mléko, kakaové máslo, zvlhčovadlo sorbitol, emulgátor), mono a diglyceridy mastných kyselin, přírodní aromata, voda, sůl, barevný obyčejný karamel, mléčný protein, hydrolyzát kolagenu, zvlhčující glycerol, sójový protein, sójové křupky (6,7 %) (sójový protein, rýžová mouka, extrakt z ječného sladu, sůl), voda, kokosový olej, aromata, objemové činidlo, mikrokrystalická celulóza, barevný karoten, stevie.

Tabulka nutričních hodnot

Nutriční hodnoty 1 tyčinka (60 g)
Energetická hodnota 895 kJ / 214 kcal
Tuky 8,9 g
z toho nasycené tuky 6,1 g
Sacharidy 16 g
z toho cukry 1,8 g
Vláknina 5 g
Bílkoviny 20 g
Sůl 0,34 mg

Upozornění

Nadměrná spotřeba může způsobovat projímavé účinky. Chraňte před sluncem. Skladujte v suchu a chladu (<18 °C).

Značka: Applied Nutrition
Příchuť bílá čokoláda karamel
Barva bílá

Další produkty z kategorie Nezařazené

Další produkty od výrobce Applied Nutrition


Top