Aqua Sphere Dětské plavecké brýle KAYENNE JUNIOR modrá skla

Tento diskontní produkt Aqua Sphere Dětské plavecké brýle KAYENNE JUNIOR modrá skla od odblíbeného výrobce Aqua Sphere jednoduše můžete sehnat tady a teď skutečně výhodně! Nabídka již od 650 Kč
Cena: 650 Kč

KAYENNE JR jsou dětské brýle vycházející z oblíbeného modelu plaveckých brýlí pro dospělé KAYENNE. Velký zakřivený zorník poskytuje 180° široké zorné pole bez zkreslení. Dětem tak umožňuje skvělý rozhled do všech stran, a to jak nad hladinou vody, tak i pod ní. • Nový mikrorámeček zajišťuje optimální přilnutí brýlí a eliminuje tak průnik vody. Snadné seřízení s již nasazenými brýlemi umožňuje jednodoteková přezka Quick-Fit BuckleTM. Bezpečné a pohodlné seřízení pak udržuje stabilizační nosní přepážka.
• Skla plavecký brýlí KAYENNE jsou vyrobena z odolného Plexisolu® a opatřena vrstvou chránící před jejich nechtěným poškrábáním a mlžením.
• Plavecké brýle pro děti s modrými skly jsou velice univerzální. Jejich využití najdete především při slabším osvětlení krytých bazénů nebo při venkovním plavání za zhoršené viditelnosti. Například v důsledku mlhy nebo oparu.
Značka: Aqua Sphere
Barva modrá

Další produkty z kategorie Plavecké brýle

Další produkty od výrobce Aqua Sphere


Top