Aqua Sphere Plavecké brýle FASTLANE BLUE LENS

Tento kvalitní a levný produkt Aqua Sphere Plavecké brýle FASTLANE BLUE LENS s osvědčenou značkou Aqua Sphere můžete pořídit na našich stránkách teď právě ve výprodejové akci. Ceny od 620 Kč
Cena: 620 Kč

Univerzální plavecké brýle FASTLANE s modrými zorníky jsou vhodné pro vnitřní i venkovní plavání. Modré čočky chrání před UV zářením, zvyšují kontrast a snižují oslnění.
Závodní plavecké brýle pro muže i ženy FASTLANE využívají technologii zakřivených zorníků, což jejich nositeli umožňuje rozšířené zorné pole včetně periferního vidění do stran bazénu.
Jako první plavecké brýle od výrobce Aqua Sphere, využívají FASTLANE technologii těsnění „micro gasket“. Tyto nízkoprofilové brýle na plavání mají asymetrický a zároveň anatomický tvar zorníků, díky čemuž dokonale těsní. Dvojitý upínací pásek ze silikonu s nastavitelnou sponou, umožňuje perfektní utažení. Velice jemný silikon kolem očí nabízí těsnost ale také vysoký komfort při nošení.
S brýlemi jsou dodávány čtyři vyměnitelné nosní můstky růžných velikostí. Ty umožňují individuální nastavení brýlí dle vlastních potřeb.
FASTLANE jsou brýle italské výroby, schválené Mezinárodní plaveckou federací FINA. Právem se tak řadí mezi závodní plavecké brýle.
Značka: Aqua Sphere
Barva modrá

Další produkty z kategorie Plavecké brýle

Další produkty od výrobce Aqua Sphere


Top