Aqualung Dámský neoprenový short HYDROFLEX SHORTY 3 mm

Velmi oblíbený výrobek Aqualung Dámský neoprenový short HYDROFLEX SHORTY 3 mm od společnosti Aqualung najdete tady teď za výprodejovou cenu. Akční ceny již od 4575 Kč
Cena: 4575 Kč

Dámský neoprenový šort Hydroflex je 3 mm designovým kouskem vhodným pro potápění v teplých vodách. Neoprenový short však využijete při plavání na otevřené vodě, šnorchlování, paddleboardingu a jiných vodních aktivitách. Díky plochým švům a límci ve tvaru V poskytuje dokonalý komfort. Potištěné části omezují odření, oblek tak bude dlouho vypadat jako nový. Komfortní 3 mm neoprenový short do vody si zamilujete.
Hrudní část je vyrobena z materiálu mesh skin, který poskytuje větší odolnost proti oděru a větru. Dámský neoprenový short je vybaven manžetami na zápěstí a kotnících, které zabraňují vniknutí vody. Také ramenní potištěné prvky jsou navrženy tak, aby chránily oblek proti odření od kompenzátoru vztlaku. Dámský short má i potisk na zápěstí pak podporuje držení počítače na místě. Oblékání a vysvlékání usnadňuje popruh připevněný k jezdci zipu.
Design Hydroflex je inspirován fotografiemi Martina Colognoli z korálového útesu Flores Indonesia. Martin je spolu zakládajícím Coral Gurdian, který se zabývá ochranou indonéských korálových útesů.
Značka: Aqualung
Velikost XXL
Barva Modrá

Další produkty z kategorie Nezařazené

Další produkty od výrobce AQUALUNG


Top