Aqualung Pánské lycrové triko SLIM FIT černá/modrá, dlouhý rukáv

Oblíbený a kvalitní produkt Aqualung Pánské lycrové triko SLIM FIT černá/modrá, dlouhý rukáv od výrobce Aqualung snadno můžete získat zde nyní v akci. Teď za akční cenu 1205 Kč
Cena: 1205 Kč

Ochrana před sluncem je důležitá, a to zejména při pobytu u vody. Pánské lycrové triko Aqualung představuje efektivní způsob, jak předejít nepříjemnému spálení při surfování, plavání, šnorchlování nebo projížďce na lodi. Moderní a dobře padnoucí střih SLIM FIT přiléhá k tělu a při pobytu ve vodě se nevyhrnuje. Pružný a vysoce prodyšný rashguard materiál umožňuje příjemné nošení bez omezení v pohybu. Antibakteriální složení zamezuje množení bakterií a následnému vzniku zápachu.
Pánské triko do vody je vyrobeno z kvalitní polyesterové tkaniny, odolné proti účinkům chlóru. Skvěle se tak hodí i pro výcvik v bazénu. Odolný rashguard materiál zaručuje dlouhou životnost se zachováním tvaru i barev.
Koupací triko oceníte také jako ochranu před požeháním od medúz, odřením od prkna, jako samostatnou tepelnou ochranu v chladnější vodě či spodní vrstvu pod potápěčský oblek.
Rashguard triko je lehké, skladné, s rychlým schnutím a minimálními nároky na údržbu. Ideální pro výlety k vodě.
Složení materiálu: 80 % polyester, 20 % elastan.
Značka: Aqualung
Velikost XL
Barva černá

Další produkty z kategorie Nezařazené

Další produkty od výrobce AQUALUNG


Top