BeastPink Gumičky do vlasů Work-it

Akční a ve slevě kus BeastPink Gumičky do vlasů Work-it originál od výrobce BeastPink jednoduše pořídíte tady a teď právě za akční cenu! Nyní pořídíte jen za 179 Kč
Cena: 179 Kč

Gumičky do vlasů Work-it jsou látkové gumičky z polyesteru, které se skvěle hodí na sport i běžné nošení. Pevně drží účes, přesto jsou však šetrné k vlasům, a tak se nemusíte bát zbytečného vytrhávání. Díky svému designu se budou hodit do každého dámského outfitu. Balení obsahuje 2 gumičky.

Gumičky do vlasů Work-it udrží pevně vlasy v culíku či copu a jsou šetrné k vlasům, ideální na sport i běžné nošení

Gumičky do vlasů Work-it je set dvou praktických látkových gumiček, které se vám budou hodit opravdu ke každému outfitu. Kromě designu je velkou předností také jejich materiál. Jsou vyrobeny z odolného polyesteru, nemusíte tak mít nikdy strach, že by se ve vlasech přetrhly. Naopak budete mít vždy jistotu, že culík, cop či drdol spolehlivě podrží. Nezáleží na tom, jestli máte jemné, husté, rovné, vlnité, kratší nebo delší vlasy. Gumičky jsou ideální pro každou z vás.

Díky stylovému designu ovšem nemusíte gumičky používat jen do vlasů. Skvěle vypadají také jako stylový náramek na ruce, který můžete sladit s dalšími detaily vašeho outfitu. Navíc se vám pak nestane, že budete muset zdlouhavě v kabelkách a dalších taškách hledat gumičku, když si budete chtít sepnout vlasy.

Gumičky jsou tak skvělým pomocníkem pro vlasové účesy do práce, školy, fitka nebo jako módní doplněk ve formě náramku na ruku.

Gumičky do vlasů Work-it a jejich výhody

  • obsahují 2 gumičky
  • jsou vyrobeny z odolného polyesteru
  • spolehlivě drží účes
  • je šetrné k vlasům
  • gumičky vypadají skvěle i na ruce jako módní doplněk
  • ideální do práce, školy, fitka a pro každou příležitost
  • hodí se do sportovních i elegantních outfitů
  • jsou ideální na všechny typy vlasů

Materiál

Polyester

Značka: BeastPink
Barva růžová

Další produkty z kategorie Ostatní fitness nářadí

Další produkty od výrobce BeastPink


Top