BeastPink Sportovní taška Barrel Baby Pink

Tento akční kus BeastPink Sportovní taška Barrel Baby Pink od populárního výrobce BeastPink snadno můžete najít na našich stránkách skutečně výhodně. Akční cena již od 629 Kč
Cena: 629 Kč

Sportovní taška Barrel Baby Pink je prostorná taška do fitka se stylovým designem doplněným o logo značky BeastPink. Právě to lemuje i 2 pevná ouška a nastavitelný ramenní popruh. O množství úložného prostoru se stará hned několik kapes, ale i praktická síťka na umístění šejkru či láhve. Navíc se uvnitř tašky nacházejí 3 menší oddělené přihrádky vhodné na klíče či permanentku do posilovny.

Sportovní taška Barrel Baby Pink – prostorná taška do fitka doplněná o stylové logo značky BeastPink

Sportovní taška Barrel Baby Pink je prostorná taška do fitka, jejíž nezaměnitelný stylový design doplňuje logo značky BeastPink. Právě to lemuje i 2 pevná ouška a nastavitelný ramenní popruh, který se postará o maximální komfort při nošení. Množství úložného prostoru zajišťuje hned několik kapes na zip. Navíc se na boční straně tašky nachází také praktická síťka pro umístění šejkru či láhve. Uvnitř tašky jsou 3 menší oddělené přihrádky vhodné na klíče či permanentku do posilovny.

Materiál

100% polyester.

Rozměry tašky

Rozměry Délka Šířka Výška Objem
Velikost 52 cm 24 cm 24 cm 30 L

Upozornění

Tašku není vhodné prát v pračce.

Značka: BeastPink
Barva růžová

Další produkty z kategorie Ostatní fitness nářadí

Další produkty od výrobce BeastPink


Top