BeastPink Yum Yum Proteinová pomazánka 400 g

Tento vynikající produkt BeastPink Yum Yum Proteinová pomazánka 400 g od známé společnosti BeastPink získáte u nás teď ve slevě! Nabídka od 169 Kč
Cena: 169 Kč

Yum Yum Proteinová pomazánka je jako stvořená pro všechny milovnice zdravého mlsání. Má krémovou konzistenci a vysoký obsah bílkovin. Pomazánka chutná skvěle na pečivu, palačinkách, snídaňových kaších, ale také samostatně na lžičce, když vás honí mlsná.

Yum Yum Proteinová pomazánka – lahodný krém s vysokým obsahem bílkovin, který si oblíbí všechny milovnice zdravého mlsání

Yum Yum Proteinová pomazánka vyniká lahodnou chutí, kterou ještě vyšperkují lyofilizované jahody. Pomazánka má jedinečné aroma, a navíc se může pochlubit i krémovou konzistencí, díky které se snadno roztírá. Skvěle se tak hodí na pečivo, palačinky, ale také do kaší či dezertů. Když vás bude honit mlsná, lžička této dobroty vás od ní zachrání.

Pokud máte rádi zdravé sladkosti, oceníte i její složení. Najdete v něm totiž syrovátkový koncentrát, díky kterému se může pomazánka pochlubit vysokým obsahem bílkovin. Ty jsou důležité pro udržení svalů, jejich růst a také pro zdraví kostí. Pomazánka je slazená maltitolem. Díky tomu nebylo potřeba pro její výrobu použít žádný přidaný cukr. Přesto má však skvělou sladkou chuť.

Pokud hledáte vhodnější alternativu ke klasickým sladkým pomazánkám, které jsou plné cukru, je Yum Yum Proteinová pomazánka skvělou volbou.

Yum Yum Proteinová pomazánka a její výhody

  • zdravější alternativa klasických sladkých pomazánek
  • má lahodnou chuť
  • obsahuje mrazem sušené jahody
  • má krémovou konzistenci
  • snadno se roztírá
  • má vysoký obsah bílkovin
  • přispívá k růstu a udržení svalů
  • skvěle chutná v kaši, na palačinkách, pečivu i samostatně

Složení

Sladidlo (maltitol), slunečnicový olej, odtučněné sušené mléko, syrovátkový proteinový koncentrát 12 %, sušená syrovátka, mrazem sušené jahody (prášek) 3%, emulgátor (slunečnicový lecitin), aroma.

Dávkování

Konzumujte kdykoliv během dne jako součást pestré a vyvážené stravy.

Tabulka nutričních hodnot

Nutriční hodnoty (Jahoda) 100 g *RI
Energetická hodnota 2217 kJ / 531 kcal 26,4 %
Tuky 31 g 44,3 %
z toho nasycené 3,7 g 18,5 %
Sacharidy 47 g 18,1 %
z toho cukry 14,2 g 15,8 %
z toho polyoly 32 g
Bílkoviny 15,6 g 31,2%
Sůl 0,32 g 5,3 %

*Referenční hodnota příjmu průměrné dospělé osoby (8400 kJ / 2000 kcal)

Upozornění

Nadměrná konzumace může mít projímavé účinky. Skladujte na suchém a chladném místě do 25 °C, chraňte před slunečním zářením. Po otevření spotřebujte do 4 týdnů. Alergeny jsou vyznačeny tučně. Může obsahovat stopy arašídů a ořechů.

Značka: BeastPink
Příchuť jahoda
Barva růžová

Další produkty z kategorie Ostatní sportovní výživa

Další produkty od výrobce BeastPink


Top