Best Body Nutrition Creatin monohydrat 500g

Designový kus Best Body Nutrition Creatin monohydrat 500g od top výrobce Best Body Nutrition snadno můžete najít zde teď ve výprodejové akci. Cena již od 419 Kč
Cena: 419 Kč

Čistý kreatin monohydrát ve formě instantního prášku. Vysoká čistota produktu je garantována pravidelnými testy na přítomnost nežádoucích složek: kreatinin, dicyandiamid, kyanid. Zejména dicyandiamid, který vzniká během procesu produkce čistého kreatin monohydrátu je důležité eliminovat a sledovat, protože v kyselém prostředí může konvertovat na kyanidy, které jsou toxické a neřádoucí. Proto je 100% Creatine Powder velmi striktně testován na tyto nežádoucí složky. Jako základ pro výrobu 100% Creatine Powder je využívána čistá aminokyselina N-methylglycin, meziprodukt při syntéze, či přeměně aminokyseliny L-Glycin (zdroj fermentace).

Garance společnosti Z-Konzept Nutrition

  • Garantovaná německá kvalita v souladu s normami DIN EN ISO 9001/2009, IFS, GMP a HACCP.
  • Více než 30 let zkušeností přímo „z první ruky“ = zakladatelem a autorem projektu je uznávaný suplementační specialista Rainer Zirkelbach, stojící za úspěchem předních evropských značek.
  • Prověřené, funkční receptury = preference aktivních složek s prokázaným účinkem.
  • Upřednostnění základních surovin evropského původu a jen ve specifických případech (speciální extrakty, technologie atd.) z trhů ostatních = nejvyšší rating a čistota.
  • Doping free, GMO free, Aspartam free.

Doplněk stravy. Určeno pro zvláštní výživu – vhodné pro sportovce.

SLOŽENÍ:

obsahuje: 100% kreatin monohydrát v prášku.

DÁVKOVÁNÍ:

Smíchejte 3,4 g (1/2 polévkové lžíce), to odpovídá 3 g čistého kreatinu, s vodou nebo ovocnou šťávou denně. Užívejte maximálně po dobu 4 týdnů.

Ostatní a speciální doplňky

ve 100 g v 1 dávce 3 g
Kreatin Monohydrát – Creatine Monohydrate 100000 mg 3000 mg

Značka: Best Body Nutrition
Barva vícebarevná

Další produkty z kategorie Kreatin

Další produkty od výrobce Best Body Nutrition


Top