Botas INTENSE PROLINK

Kvalitní kus Botas INTENSE PROLINK od společnosti Botas seženete tady a teď za akční cenu. Akční ceny již od 2390 Kč
Cena: 2390 Kč

Inovovaný dámský model BOTAS INTENSE PROLINK pro klasický styl lyžování je určen pro pohodovou turistiku v nenáročných lyžařských terénech. Dámský model s krytým šněrováním s vrchním uzávěrem na zdrhovadlo omezující vnikání sněhu a vlhkosti do boty.
Zpevnění boků pro zvýšení stability, vnitřní rychlošněrování.

Měkký svršek s vrchním ochranným překrytím šněrování pružnou manžetou a pogumovaným zdrhovadlem s vodoodpudivou – WATER RESIST úpravou zajišťuje zdvojenou ochranu nohy proti vnikání sněhu a vlhkosti. Do vrchní části límce obuvi byla integrována pružná měkká manžeta CFT – CUSTOM FIT TECHNOLOGY pro maximální přizpůsobení anatomii lýtkové části nohy a zvýšení ochrany vnikání vlhkosti dovnitř obuvi. Pro zvýšení stability je obuv v bočních dílech vyztužena.

Komfort uvnitř obuvi je zajištěn měkkou vnitřní botičkou se šněrováním černým kulatým šněrovadlem v pevných plastových očkách a anatomicky tvarovanou vkládací stélkou INSOLE LB PERF s perforací v přední části stélky pro kvalitnější odvod vlhkosti zevnitř obuvi.

Jednoosá černá podešev SALOMON PROLINK® Touring ve spojení s doporučeným vázání SALOMON PROLINK® Auto s univerzální flexí 100 zaručuje ideální přenos sil a výborný pocit z lyžování.

Doporučené vázání: LV399014 – PROLINK AUTO
Značka: Botas
Velikost EU 36
Barva Bílá

Další produkty z kategorie Nezařazené

Další produkty od výrobce Botas


Top