Cressi Ploutve GARA MODULAR IMPULSE

Tento výjimečný výrobek Cressi Ploutve GARA MODULAR IMPULSE od známé značky CRESSI získáte tady teď právě levně. Akční cena od 3013 Kč
Cena: 3013 Kč

Kvalitní freedivingové ploutve Cressi GARA MODULAR přináší inovovaný model IMPULSE. GARA IMPULSE jsou freedivingové ploutve pro pokročilejší. Nádechové potápění je velmi oblíbený sport, při kterém je velký důraz kladen na malý objem, nízký odpor a zároveň efektivitu při potápění. Freedivingové ploutve Cressi dopřejí potápěči dynamický záběr. Ploutve na freediving Cressi IMPULSE mají list pod úhlem 29 stupňů. Délka listů modelu GARA MODULAR IMPULSE je delší, než je tomu u ostatních freedivingových ploutví. Tyto pevné kvalitní ploutve na freediving mají vyměnitelné listy. Výměnu zvládnete sami v pohodlí domova.
Gumová botička dopřeje ještě více komfortu během kopání pod vodou. V oblasti chodidel je materiál poddajnější. Botička je uzpůsobena, aby dynamizovala záběr.
Pro tepelný komfort i lepší přilnutí ploutve na nohu doporučujeme do freedivingových ploutví používat neoprenové ponožky. Doporučujeme vám například neoprenové ponožky Agama ALPHA.

Délka: 90 cm
Šířka: 21,5 cm
Délka listu: 78 cm
Značka: CRESSI
Barva bílá

Další produkty z kategorie Nezařazené

Další produkty od výrobce CRESSI


Top