Czech Virus Coffeenela Protein bar 45g

Designový výrobek Czech Virus Coffeenela Protein bar 45g od známé společnosti Czech Virus snadno můžete najít tady v akci! Akční cena od 42 Kč
Cena: 42 Kč

Coffeenela Protein bar – tvořena pouze kvalitními surovinami bez jakýchkoliv levných náhražek. Nové proteinové tyčinky od Czech Virus® přínáší vysoké množství bílkovin (28-30% podle tyčinky), nízké množství sacharidů (10 a méně procent) a téměř žádný cukr (max. 3.4%). Samozřejmostí je i vysoké množství kvalitní rostlinné vlákniny (nad 40%). Bílkovinu tvoří výhradně syrovátkový protein, žádné levné zdroje proteinu u nás nehledejte! Produkt je jako již klasicky tvořen pouze kvalitními surovinami bez jakýchkoliv levných náhražek.

Kvalitní zdroj bílkovin:

Mohlo by se zdát, že při aktuálních trendech zdravé výživy bude každá proteinová tyčinka obsahovat pouze kvalitní zdroje bílkovin. Chyba! Trh je zaplaven tyčinkami se sojovou bílkovinou, ideálně ještě s přídavkem pšenice a kolagenu. My jsme zvolili čistý a přírodní syrovátkový protein jako jediný a hlavní zdroj bílkovin v našich tyčinkách.

Originální zdroj vlákniny:

Při prvních testech našich tyčinek jsme zkoušeli různé druhy tekutých vláknin, které bychom mohli použít. Nejvíce nás oslovila rostlinná vláknina z čekanky, která má výborné vlastnosti a zároveň dobře chutná. Poskytuje také výborné nutriční hodnoty, vysoký obsah vlákniny a minimum sacharidů.

Velké množství ořechů:

Všechny naše tyčinky mají hned po rostlinné vláknině a syrovátkovém proteinu jako další složku ořechy! Tvoří tedy podstatnou část produktu. V Coffeenele jsou to lískové ořechy, v Coconele kokos a v Caramele arašídy (zde tedy ne přímo ořech, ale luštěnina). Ořechy nám v receptuře tvoří výbornou chuť a dobré výživové hodnoty.

Naše vlastní receptura:

Dnes je již běžné, že má každá známá česká značka vlastní tyčinky (některé dokonce i s kvalitním složením!). Málokterá značka však byla schopna po pár letech fungování tyčinky s vlastní recepturou nabídnout. My jsme vlastní proteinové tyčinky chtěli vždy, nicméně nespokojili jsme se s tím, aby pro nás nějaká firma vyrobila tyčinku s jejich recepturou. Nemohli bychom vyrobit originál podle našich ořechových krémů, které již dobře znáte. Věříme, že se čekání vyplatilo a ochutnáte nyní nejlepší proteinovou tyčinku bez snížení svého standardu kvality!

Naše tyčinka vychází z našeho vynikajícího ořechového krému jménem Coffeenela, který pravděpodobně již znáte. Chuťově kopíruje hutnost lískových ořechů se zajímavou koncovkou kávy a kvalitního kakaa. Obsahuje rostlinnou vlákninu z čekanky, syrovátkový protein, arašídy a arašídový krém, malé množství glycerinu, lecitinu a sukralózy. Konzistence je krásně vláčná a měkká, po několika kousnutích se vám otevře šťavnatá chuť ze které lze poznat, že jsou hlavní složky v tyčince přírodního původu. Coffeenela obsahuje 28% bílkovin, 8.8% sacharidů, 2.5% cukrů a 40.8% vlákniny.

Výroba a motivace:

Již pár let zpátky jsme věděli, že chceme určitě proteinové tyčinky do portfolia, nebyli jsme však ochotní použít již vyrobenou tyčinku s průměrným složením a zabalit ji do našeho obalu, jak je standardně zvykem. V té době se na českém trhu ještě nenacházela kvalitní proteinová tyčinka, ani jedna. V dnešní době již můžeme s klidným svědomím tvrdit, že se na trhu dají najít i kvalitní proteinové tyčinky od českých značek. Značek, které jsou na trhu samozřejmě o roky (případně i desítky let) déle. Některé tyčinky ale postrádají originalitu ,některé mají i tak zbytečně moc položek ve složení a některé prostě nechutnají dobře, byť obsahují kvalitní ingredience. Naše tyčinky vycházejí z našich ořechových krémů, které již dobře znáte. Je to poznat na logice daného složení i na chuti. Troufáme si tvrdit, že naše tyčinky chutnají opravdu výborně. Když si k tomu člověk přičte jako bonus extrémně kvalitní a hlavně čisté složení, jedná se o vynikající volbu!

Dávkování:

  • Konzumace Coffeenela Protein Bar závisí na Vašich potřebách a jídelníčku, nelze stanovit doporučené dávkování.

Nutriční hodnoty Czech Virus Coffeenela Protein bar 45g:

ve 100g v porci 45g
Energetická hodnota 1510,42 kJ 679,69 kJ
361,3 kcal 162,59 kcal
Tuky 15,6 g 7,02 g
Z toho nasycené mastné kyseliny 4 g 1,8 g
Sacharidy 8,8 g 3,96 g
Z toho cukry 2,5 g 1,13 g
Bílkoviny 28,3 g 12,74 g
Sůl <0,1 g <0,1 g
Vláknina 40,8 g 18,36 g

Složení:

Rostlinná vláknina (čekanka), syrovátkový proteinový koncentrát, lískoořechový krém (lískové ořechy), lískové ořechy kousky, přírodní kakao, BIO panenský kokosový olej, glycerin, slunečnicový lecitin, káva, sukralóza

Alergeny:

Mléčná bílkovina, laktóza (ze syrovátkového proteinu), lískový ořech, kokos

Značka: Czech Virus
Barva vícebarevná

Další produkty z kategorie Proteinové tyčinky

Další produkty od výrobce Czech Virus


Top