Dětské kopačky adidas NEMEZIZ MESSI 19.1. FG Bílá / Modrá

Výjimečný a žádaný kus Dětské kopačky adidas NEMEZIZ MESSI 19.1. FG Bílá / Modrá od top výrobce ADIDAS jednoduše pořídíte u nás skutečně výhodně. Aktuálně v akci za 1749 Kč
Cena: 1749 Kč

Dětské kopačky adidas NEMEZIZ MESSI 19.1 FG z kolekce 302 redirect nejsou jen tak nějaké kopačky. Jedná se o kopačky určené pro cílevědomé hráče, kteří míří vysoko.

Kopačky disponují strečovým svrškem, který tvoří vlákna o různé šířce a pružnosti, takže se dokonale přizpůsobí tvaru tvojí nohy. Výsledkem jsou přiléhavé kopačky, které ti zaručí stabilitu a skvělý cit pro míč.
Pružná dělená podešev se dokonale přizpůsobí všem manévrům. Přizpůsobivá konstrukce je zajištěna díky prvku Tension Tape, který je inspirovaný sportovním tejpováním. Přirozeně obepne nárt a umožní přesné nastavení obuvi.
Svršek bez šněrování nabídne to nejlepší z obou světů: spolehlivé zpevnění a flexibilitu potřebnou pro rozhodující herní zákroky.
Dělená podešev se stabilizačním prvkem Torsion System zaručí pružnost při rychlých manévrech.
Konfigurace kolíků Agility se postará o zpevnění při zrychlení a otočkách ve vysoké rychlosti.

Kopačky typu FG (lisovky) – jsou určeny pro pevný přírodní povrch a k používání na mokrých až lehce blátivých hřištích s krátce posekaným trávníkem
Značka: ADIDAS
Barva Bílá / Modrá
Velikost 38

Další produkty z kategorie Lisovky (FG)

Další produkty od výrobce Adidas


Top