Dětské kopačky Nike Mercurial Vapor XI TF Červená / Černá

Unikátní a žádaný výrobek Dětské kopačky Nike Mercurial Vapor XI TF Červená / Černá od odblíbeného výrobce NIKE jednoduše můžete pořídit tady nyní ve výprodejové akci. Nabídky již od 1299 Kč
Cena: 1299 Kč

Dětské Kopačky Nike Mercurial Vapor XI TF
Jedinečný první dotyk a perfektní trakce!
Dětské kopačky Nike Mercurial Vapor XI TF byly navrženy pro jedinečný první dotyk a výbušnou rychlost. Využij naplno svůj potenciál s touto botou. Budeš rychlý, budeš Mercurial.

Řada Mercurial byla vždy symbolem inovace a při výrobě bylo pokaždé cílem navrhnout lepší botu, která by přinášela dokonalý kontakt s míčem a výbušnou rychlost.

Kopačky disponují měkkým, mikrostrukturovaným svrškem ze syntetické kůže Teijin, která přilne k noze a dopřeje ti jedinečné pohodlí. Svršek je nově opatřen horizontálními výstupky, které zlepšují kontrolu nad míčem.

Kopačky mají integrovaný jazyk, který je tak nově součástí boty. Tím je dosaženo menšího podráždění a zároveň zvýšena úroveň komfortu.

Kostra v celé délce kopačky kombinuje dvě vrstvy směsi skelných vláken, které pomáhají přenášet energii přímo do kolíků, snižují tlak na nohu a zároveň dodávají oporu a stabilitu.

Kopačky typu TF (turfy) – jsou určeny pro umělý trávník staršího „kobercového“ typu, ideální volbou jsou také na štěrk, sníh nebo led.

Buď další Ronaldo, Sánchez nebo Ibrahimovič.
Značka: NIKE
Barva Červená / Černá
Velikost 33,5

Další produkty z kategorie Turfy (TF)

Další produkty od výrobce NIKE


Top