Dětské tepláky Under Armour Game Time Černá

Ve slevě produkt Dětské tepláky Under Armour Game Time Černá od populárního výrobce UNDER ARMOUR jednoduše můžete najít na našich stránkách teď právě skutečně výhodně. Akční cena 1124 Kč
Cena: 1124 Kč

Tepláky Under Armour Game Time Fleece Pant-Blk

Chlapecké tepláky ve fitted střihu z flísového materiálu, který Vás skvěle udrží v teple. Pro maximální pohodlí a komfort je použita inteligentní izolace ColdGear® Reactor, která se přizpůsobí jakékoliv činnosti. Použitý materiál odvádí vlhkost a rychleji vysychá. V konstrukci použité měkké tkané panely jsou velice pružné. Pas s tkaničkou k utažení. postranní kapsy. Zúžený střih nohavic. Velikost YM (délka nohavice od rozkroku): 63,5cm (+/- 5cm za velikost).

Technologie:
Moisture Transport – Speciální technologie, která odvádí pot od Vašeho těla na povrch. Oděvy díky tomu lépe vysychají a udrží sportovce v suchu.
ColdGear – Technologie využívá dvouvrstvou tkaninu, v níž cirkuluje tělesné teplo a udrží vás tak déle v teple. Materiál vyniká svou lehkostí. Oděvy z tohoto materiálu jsou navrženy pro teploty mezi -15°C a +12°C.
ColdGear Reactor – Ovládněte vlastní klima s UA ColdGear Reactor – aktivní izolací, která reaguje a přizpůsobí se jakékoliv úrovni chladu. )Inteligentní izolace, která se přizpůsobí vaší úrovni aktivity a díky tomu můžete pokračovat v tréninku i za chladného počasí. Technologie procházející napříč celou kategorií od prvních vrstev až po bundy. Vždy se jedná o lehký a prodyšný materiál, který rychle vysychá.

Materiál: 95% Polyester, 5% Elastan
Značka: UNDER ARMOUR
Barva Šedá
Velikost M
Materiál 95% polyester, 5% elastan

Další produkty z kategorie Dětské kalhoty

Další produkty od výrobce UNDER ARMOUR


Top