Dunlop SONIC CORE EVOLUTION 120

Levný kus Dunlop SONIC CORE EVOLUTION 120 od značky Dunlop jednoduše můžete pořídit u nás právě za výhodnou cenu! Teď za akční cenu 3499 Kč
Cena: 3499 Kč

Řada Sonic Core Evolution spojuje to nejlepší z obou světů (rám s krčkem x rám bez krčku) a poskytuje maximální kombinaci síly a kontroly. Tvar hybridního rámu dodává raketě zvýšenou stabilitu, takže můžete zahrát čistý a soustředěný úder.
Špičková závodní raketa s novými technologiemi Sonic Core vyrobené z materiálu Infinergy® vyvinutými tak, aby maximálně zvýšily rychlost rakety, akceleraci míčku a veškerou energii proměnily v sílu úder. Raketa s vynikající ovladatelností a přesností úderu.
Kapkovitá hlava s delšími hlavními strunami podporuje mimořádnou sílu úderu. Krček redukuje torzi a při mimořádné síle úderu udržuje vysokou kontrolu. Pro hráče hledající velmi lehký rám s velkou silou úderu a vynikající kontrolou.
Řada raket Sonic Core vyrobené z materiálu Infinergy®. Tento se nachází se v oblastech rakety mezi 2 a 10 hodinou.
Kromě vynikajících odrazových vlastností má materiál Infinergy® také skvělé tlumicí vlastnosti a snižuje vibrace až o 37% oproti standardní raketě z uhlí

Typ hry: Razance a kontrola
Konstrukce: Premium Graphite / Sonic Core Infinergy®
Délka: 27 / 686 mm
Váha: 120 g / 4,2 oz
Hlava: 490 cm2 / 76 inch2
Vyvážení: Extra lehká hlava
Pletení: 14 x 18
Výplet: 20-30 lbs / 9-14 kgs
Obal: Ne
Určení: Závodní hráči
Razance (1-10): 8,5
Kontrola (1-10): 8,5
Značka: Dunlop
Barva vícebarevná

Další produkty z kategorie Squashové rakety

Další produkty od výrobce Dunlop


Top