Dunlop SONIC CORE EVOLUTION 130

Tento diskontní kus Dunlop SONIC CORE EVOLUTION 130 od populárního výrobce Dunlop jednoduše naleznete na našich stránkách teď právě skutečně levně! Akční ceny již od 3099 Kč
Cena: 3099 Kč

Řada Sonic Core Evolution spojuje to nejlepší z obou světů (rám s krčkem x rám bez krčku) a poskytuje maximální kombinaci síly a kontroly. Tvar hybridního rámu dodává raketě zvýšenou stabilitu, takže můžete zahrát čistý a soustředěný úder.

Špičková závodní raketa s novými technologiemi Sonic Core vyrobené z materiálu Infinergy® vyvinutými tak, aby maximálně zvýšily rychlost rakety, akceleraci míčku a veškerou energii proměnily v sílu úder. Kapkovitá hlava s delšími hlavními strunami podporuje mimořádnou sílu úderu. CxMAX aerodynamický profil rámu hlavy rakety s konkávním vnitřním průřezem v horní části poskytuje vynikající sílu úderu. FLIGHT GEOMETRY- Aktualizovaná pětiúhelníková geometrie shaftu rakety poskytuje multi-směrovou aerodynamiku umožňující raketě rychleji proplout vzduchem a zároveň poskytuje lepší švih, pružnou sílu a komfort úderu.

Řada raket Sonic Core vyrobené z materiálu Infinergy®. Tento se nachází se v oblastech rakety mezi 2 a 10 hodinou.
Kromě vynikajících odraz

Typ hry: Razance a kontrola

Konstrukce: Premium Graphite / Sonic Core Infinergy®

Délka: 27 / 686 mm

Váha: 130 g / 4,6 oz

Hlava: 490 cm2 / 76 inch2

Vyvážení: Na střed

Pletení: 14 x 18

Výplet: 20-30 lbs / 9-14 kgs

Obal: Ne

Určení: Závodní hráči

Razance (1-10): 8,5

Kontrola (1-10): 8,5
Značka: Dunlop
Barva vícebarevná

Další produkty z kategorie Squashové rakety

Další produkty od výrobce Dunlop


Top