Ergon Omotávka Bt Allroad Space Blue

Tento levný kus Ergon Omotávka Bt Allroad Space Blue od odblíbeného výrobce Ergon jednoduše můžete sehnat zrovna skutečně výhodně! Aktuálně v akci za 873 Kč
Cena: 873 Kč

Cyklisté, kteří preferují i výlety mimo hladké komunikace chtějí od své omotávky více. Ideální omotávka na řídítka by měla snížit nepohodlí na různých površích, zajistit bezpečné držení a zároveň se cítit dobře. S tloušťkou 2,5 mm a středně hrubou protilehlou povrchovou strukturou nabízí Ergon BT Allroad požadované all-in-one řešení. Tlumení vibrací a přilnavost jsou vynikající, dochází k menšímu tlaku na ruce, radost z jízdy a výkon jsou znatelně vyšší. Omotávku lze podle individuálních požadavků namotávat tenčí nebo silnější, s větší či menší přilnavostí – integrována je ovinovací pomůcka.

Omotávky na řídítka Ergon snižují nepohodlí rukou a podráždění nervů. Jejich upravená tloušťka a speciální struktura materiálu s pěnou AirCell znatelně tlumí vibrace a lépe rozkládají tlak na ruce.

Omotávky na řídítka Ergon se skládají ze tří přesně slícovaných vrstev materiálu. Vodoodpudivý protiskluzový povrch (Anti-Slip Comfort Top), lehká pěna (AirCell Foam) a lepicí pásky (Adhesive Tape) na spodní straně zajišťují vynikající, bezpečný úchop, nejlepší odolnost a optimální rozložení tlaku při nízké hmotnosti.

• délka: 2100 mm
• tloušťka: 2,5 mm
• barva: černá
• použití: all-road/gravel/cyclocross, triathlon
Značka: Ergon
Barva modrá

Další produkty z kategorie Gripy a omotávky

Další produkty od výrobce Ergon


Top