Ergon Omotávka Bt Gravel Rusty Red

Tento zlevněný kus Ergon Omotávka Bt Gravel Rusty Red od známého výrobce Ergon snadno najdete právě téměř zdarma. Akční cena již od 900 Kč
Cena: 900 Kč

Omotávka navržená pro maximální zábavu na gravel ježdění. Speciálně pro gravel kola vyvinul Ergon omotávku na řídítka BT Gravel. S tloušťkou 3,5 mm a hrubou kvádrovou strukturou povrchu pohltí otřesy a vibrace, má perfektní přilnavost a kolo je vždy pod kontrolou i v technicky náročném terénu. Snižuje tlak na ruce a vždy poskytuje bezpečný úchop. Omotávku lze podle individuálních požadavků namotávat tenčí nebo silnější, s větší či menší přilnavostí – integrována je ovinovací pomůcka.

Omotávky na řídítka Ergon snižují nepohodlí rukou a podráždění nervů. Jejich upravená tloušťka a speciální struktura materiálu s pěnou AirCell znatelně tlumí vibrace a lépe rozkládají tlak na ruce.

Omotávky na řídítka Ergon se skládají ze tří přesně slícovaných vrstev materiálu. Vodoodpudivý protiskluzový povrch (Anti-Slip Comfort Top), lehká pěna (AirCell Foam) a lepicí pásky (Adhesive Tape) na spodní straně zajišťují vynikající, bezpečný úchop, nejlepší odolnost a optimální rozložení tlaku při nízké hmotnosti.

• délka: 2300 mm
• tloušťka: 3,5 mm
• barva: černá
• použití: all-road/gravel/cyclocross, triathlon
Značka: Ergon
Barva červená

Další produkty z kategorie Gripy a omotávky

Další produkty od výrobce Ergon


Top