Ergon Omotávka Bt Road Černá

Tento exkluzivní produkt Ergon Omotávka Bt Road Černá od kvalitní značky Ergon snadno můžete pořídit nyní se slevou! Akční ceny již od 765 Kč
Cena: 765 Kč

Ideální omotávka na řídítka závodního kola na silnici musí umět mnoho věcí. Musí snižovat nepohodlí a únavu, poskytovat dobrý pocit, bezpečné držení a zároveň dávat přímou a ostrou odezvu terénu. S tloušťkou 2 mm a jemnou lineární strukturou povrchu nabízí Ergon BT Road závodním cyklistům vše v jednom řešení. Sníží se tlak na ruce, ztlumí se vibrace a rázy, znatelně se zvýší požitek z jízdy a výkon. Omotávku lze podle individuálních požadavků namotávat tenčí nebo silnější, s větší či menší přilnavostí – integrována je ovinovací pomůcka.

Omotávky na řídítka Ergon snižují nepohodlí rukou a podráždění nervů. Jejich upravená tloušťka a speciální struktura materiálu s pěnou AirCell znatelně tlumí vibrace a lépe rozkládají tlak na ruce.
Omotávky na řídítka Ergon se skládají ze tří přesně slícovaných vrstev materiálu. Vodoodpudivý protiskluzový povrch (Anti-Slip Comfort Top), lehká pěna (AirCell Foam) a lepicí pásky (Adhesive Tape) na spodní straně zajišťují vynikající, bezpečný úchop, nejlepší odolnost a optimální rozložení tlaku při nízké hmotnosti.

• délka: 2100 mm
• tloušťka: 2 mm
• barva: černá
• použití: Road, all-road/gravel/cyclocross, triathlon
Značka: Ergon
Barva černá

Další produkty z kategorie Gripy a omotávky

Další produkty od výrobce Ergon


Top