Etape Backbone dětský chránič páteře modrá

Výjimečný výrobek Etape Backbone dětský chránič páteře modrá od top výrobce Etape můžete sehnat na našich stránkách teď za akční cenu! Akční cena již od 1045 Kč
Cena: 1045 Kč

Chránič páteře pro děti Etape Backbone je určený pro sjezdové lyžování a snowboarding. Jeho anatomický tvar a nastavitelné anatomické popruhy z elastického materiálu nabízí dokonalé pohodlí. Nastavitelné elastické stažení v pase se suchým zipem Velcro SafeTM = 100 % ochrana oděvu. Ještě větší komfort je docílený 3D ventilačním materiálem na zádech. Na chránič páteře Pure byla použita inovativní 4-vrstvá absorpční pěna ERGOFLEX 4XTM .

Nový materiál Ergoflex při nárazu absorbuje téměř veškerou nárazovou energii a poskytuje tak unikátní úroveň ochrany.

Díky své elasticitě se pěna Ergoflex dokonale přizpůsobí tělu. Tuto vlastnost si zachová díky funkci FrostflexTM i při velmi nízkých teplotách. Kombinací bezpečnosti a pohodlí je funkce MemoryFlexTM – po jakékoli deformaci se pěna okamžitě vrátí do původního stavu, aby mohla 100% plnit svoji ochrannou funkci.

Porézní struktura pěny umožňuje mikroventilaci a zajistí tedy optimální cirkulaci vzduchu. Výsledkem je pocit sucha a při dlouhodobé aktivitě nebo vyšších teplotách.

Schválení podle normy ČSN EN 1621-2, třída 1.
Značka: Etape
Barva modrá

Další produkty z kategorie Nezařazené

Další produkty od výrobce Etape


Top