Fila Ghibli Verso

Velmi žádaný kus Fila Ghibli Verso od společnosti Fila jednoduše můžete získat tady a teď ve slevě. Aktuálně v akci za 4899 Kč
Cena: 4899 Kč

Kolečkové brusle Fila Ghibli Verso – rychlé fitness inline brusle určené zkušeným bruslařům, designované s důrazem na pohodlí a jsou dobře odvětrané. Vhodné pro výkonnostní až profesionální typ jízdy. Popis:

Brusle jsou kombinací rychlosti, lehkosti a podpory, díky Air Flow technologii skvělou prodyšnost, také překvapí komfortem a výbornou ovladatelností.
Vysoká manžeta poskytuje dobrou oporu kotníku a efektní přenos výkonu. Vnitřní botička a polstrování nohu zafixují a udrží na svém místě, i když pojedete vysokou rychlostí. Bota je navíc velmi pohodlná.
Upínací systém je pomocí šňůrek, plastové přezky a stáhnete suchým zipem.
Kolečka mají průměr 100 mm, ocení především pokročilí jezdci s výkonnostním až profesionálním typem bruslení. Kolečka dodávají jízdě rychlost, kterou budete mít pod kontrolou, ale částečně na úkor stability a ovladatelnosti.
Aby se noha při bruslení nepotila a nezhoršil se komfort během jízdy, je brusle vybavena technologií Fila Air Flow. Ta zajistí řádné větrání a chlazení chodidla a tím udržuje nohy v such
Bota brusle je vyrobena z lehkého a prodyšného materiálu, s velkými oky z vnější strany a druhý pevnější z vnitřní části, má tzv. sendvičovou konstrukci, zajišťuje nejlepší větrání.
Rychlé brusle se 100mm kolečky, větší kolečka jsou perfektní pro delší trasy. V kolečkách jsou použitá ložiska ABEC 9 pro lepší plynulost jízdy.
Rám brusle tvoří lehký hliník, který dodá jízdě lehkost a ladnost. Velkou výhodou je i jejich schopnost absorbovat otřesy.

Detail:

Rám: hliníkovými Aluminium 6000
Velikost kolečka: Fila 100 mm
Tvrdost koleček: 84A
Ložiska: ABEC 9
Bota: Fila Air Flow Pro- přetvarované polstrování
Brzda: není součást balení
Značka: Fila
Barva Černá

Další produkty z kategorie Nezařazené

Další produkty od výrobce Fila


Top