Fitness Authority XTREME Creatine 300g

Neodolatelný výrobek Fitness Authority XTREME Creatine 300g originál od značky Fitness Authority můžete sehnat tady teď opravdu výhodně! Nyní lze objednat jen za 456 Kč
Cena: 456 Kč

XTREME Creatine od Fitness Authority je mikronizovaný kreatin monohydrát je jeden ze základních doplňků výživy pro sportovce. Mikronizovaný kreatin monohydrát není bezdůvodně brán za jeden z nejlepších doplňků stravy pro sportovce. Lidský organismus přirozeně vytváří kreatin ze tří aminokyselin – argininu, glycinu a methioninu. Výsledná forma se přeměňuje na fosfokreatin, který využívá mozek, srdce a příčně pruhovaná svalovina. Kreatin podporuje růst svalové hmoty, regeneraci, dodává energii, a co je nejdůležitější, je bezpečný.

Mikronizovaná forma se vyznačuje vysokou čistotou, je lépe vstřebatelná organismem díky své velikosti a nezpůsobuje žaludeční potíže, které se můžou běžně vyskytnout běhěm užívání klasického monohydrátu. Xtreme Creatine® značky FA nutrition se díky použití nejnovějších technologií vyznačuje vysokou kvalitou i všestranností. Na rozdíl od jiných kreatinových přípravků dostupných na trhu je Xtreme Creatine® dobře rozpustný a vstřebatelný.

Lidský organismus přirozeně vytváří kreatin ale při fyzické zátěži se velmi rychle spotřebovává a pro je vhodné jej doplňovat formou suplementace.

FA Extreme Creatine v bodech:

  • Zvyšuje výdrž a sílu
  • Podporuje růst svalové hmoty
  • Dodává energii
  • Stimuluje syntézu bílkovin
  • Podporuje potréninkovou regeneraci
  • Nezpůsobuje disfunkce žaludku
  • Čistý, bez zbytečných přídavků
  • Skvěle rozpustný

Doporučené dávkování:

  • 1 odměrku prášku rozmíchejte ve 250ml vody nebo jiného oblíbeného nápoje. Pro docílení nejlepších účinků užívejte v 2 dávky (10 g) v tréninkové dny a 1 dávku v netréninkové dny. Během užívání se doporučuje zvýšit příjem tekutin na alespoň 2-3 litry denně.

Upozornění: Nepoužívejte, pokud jste alergičtí na některou ze složek. Produkováno ve výrobně, kde se zpracovávají i jiné ořechy a sezamová semínka. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Potravinové doplňky by neměly být užívány jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Neužívejte při těhotenství nebo kojení. Skladujte na suchém a chladném místě. Chraňte před přímým slunečním zářením. Uchovávejte mimo dosah malých dětí.

Nutriční hodnoty FA XTREME Creatine 300g:

v porci 5g RHP
Kreatin monohydrát 5 g
Z toho kreatin 4,4 g
Vitamin B6 1,4 mg 100 %

RHP – referenční hodnota přímu

Složení:

Kreatin monohydrát, vitamin B6 (pyridoxin hydrochlorid).

Značka: Fitness Authority
Barva vícebarevná

Další produkty z kategorie Kreatin

Další produkty od výrobce Fitness Authority


Top