Flextail Sada: vakuová pumpa MAX Vacuum Pump

Tento akční produkt Flextail Sada: vakuová pumpa MAX Vacuum Pump originál od značky Flextail můžete pořídit právě nyní se slevou! Nyní za akční cenu 2122 Kč
Cena: 2122 Kč

Přenosná akumulátorová vakuová pumpa se sadou skladovacích vakuových pytlů. Oproti samostatnému nákupu ušetříte 400 Kč.

Sada obsahuje

  • 1x Flextail vakuová pumpa MAX Vacuum Pump
  • 1x balení (4 ks) Flextail vakuové pytle ve velikost S (40×60 cm)
  • 1x balení (4 ks) Flextail vakuové pytle ve velikost M (50×70 cm)
  • 1x balení (4 ks) Flextail vakuové pytle ve velikost L (60×80 cm)

Vakuová pumpa

Přenosná akumulátorová vakuová pumpa vám svým výkonem, rozměry a vahou umožní šetřit nejen úložný prostor ve skříni, ale pomůže vám i na cestách s prostorem v zavazadle. Dobíjení přes USB port typu C. Váha 335 g.

Vzduchová vakuová pumpa se zvýšeným podtlakem 10 kPa je praktickým pomocníkem při vakuování skladovacích pytlů, nafukovacích postelí a karimatek. Má výdrž minimálně 25 minut.

Je výborným pomocníkem při vakuování skladovacích pytlů doma i na cestách. Vakuované oblečení v kufru bude mít minimální rozměr a nebudete mít problém při vakuování pro cestu domů. Výkon vakuové pumpy oceníte i při skládání karimatek, lodí a jiného nafukovacího vybavení. Díky vysokému podtlaku bude vše perfektně vyfouknuto a vy tak minimalizujete objem vybavení.

Detail produktu ==>

Vakuové pytle

Kvalitní vakuové skladovací pytle vyřeší problém s úložným prostorem doma ve skříni i na cestách v zavazadle. Vakuování dokáže zmenšit objem skladovaného oblečení a lůžkovin o 70 až 90 %. Ochrání skladované věci před prachem, vlhkostí, moly nebo plísní ať už je skladujete kdekoli.

Detail produktu ==>

Parametry:

Pro loď: MRS

Provedení: Elektrické

Napájení: Akumulátor
Značka: Flextail
Barva vícebarevná

Další produkty z kategorie Vodácké doplňky

Další produkty od výrobce Flextail


Top