Flextail vakuová pumpa MAX Vacuum Pump

Tento velmi žádaný kus Flextail vakuová pumpa MAX Vacuum Pump pocházející od značky Flextail snadno získáte na našich stránkách teď právě opravdu výhodně. Právě lze objednat jen za 1657 Kč
Cena: 1657 Kč

Přenosná akumulátorová vakuová pumpa vám svým výkonem, rozměry a vahou umožní šetřit nejen úložný prostor ve skříni, ale pomůže vám i na cestách s prostorem v zavazadle. Dobíjení přes USB port typu C. Váha 335 g.

Vzduchová vakuová pumpa se zvýšeným podtlakem 10 kPa je praktickým pomocníkem při vakuování skladovacích pytlů, nafukovacích postelí a karimatek. Má výdrž minimálně 25 minut.

Je výborným pomocníkem při vakuování skladovacích pytlů doma i na cestách. Vakuované oblečení v kufru bude mít minimální rozměr a nebudete mít problém při vakuování pro cestu domů. Výkon vakuové pumpy oceníte i při skládání karimatek, lodí a jiného nafukovacího vybavení. Díky vysokému podtlaku bude vše perfektně vyfouknuto a vy tak minimalizujete objem vybavení.

Ideální v kombinaci s vakuovými pytli Flextail

Maximální velikost zavazadla v letadle už pro vás nemusí být problém. Při rozměrech 62,5 mm x 75,5 mm x 117 mm a kompresním poměru až 90 % si doslova najde své místo v kufru.

Vyfukování kempinkového vybavení

Díky vysokému výkonu (podtlak 10 kPa) není problém vyfukování lodí, samonafukovacích karimatek a dalšího kempinkového vybavení. Použitím vakuové pumpy minimalizujete rozměry vyfouknutého vybavení.

Poslouží doma i na cestách

Pumpa MAX Vacuum Pum výborně poslouží doma i na cestách. Minimalizuje objem uloženého oblečení doma ve skříni i na cestách v zavazadle. Díky kvalitnímu provedení bude vaším spolehlivým pomocníkem i v outdoorových podmínkách.

V balení

  • vzduchová pumpa
  • dobíjecí USB kabel
  • sada redukcí
  • obal na pumpu

Parametry:

Pro loď: MRS

Provedení: Elektrické

Napájení: Akumulátor
Značka: Flextail
Barva černá

Další produkty z kategorie Vodácké doplňky

Další produkty od výrobce Flextail


Top