Force FASHION černo-fluo cyklodres + Force FAME černo-fluo cyklokalhoty

Tento kvalitní a žádaný kus Force FASHION černo-fluo cyklodres + Force FAME černo-fluo cyklokalhoty od značky FORCE můžete sehnat zrovna skutečně výhodně! Právě lze objednat jen za 1830 Kč
Cena: 1830 Kč

Set produktů za zvýhodněnou cenu. Dres byl navržen pro nejnáročnější jezdce požadující funkční materiály a kvalitní zpracování. Zvolený materiál je velmi jemný, elastický a rychleschnoucí. Prodloužené rukávy a úzký sportovní střih napomáhá dokonalé aerodynamice.

Kraťasy byly navrženy pro jezdce, kteří požadují funkční materiály a kvalitní zpracování. Jejich střih je sportovní, a tudíž dokonale padnou na tělo. Zvolený materiál je jemný a elastický. Výhodou těchto kraťasů je zadní část ze síťoviny, která dobře odvětrává a dále také nohavice zakončeny protiskluzným lemem. Force FASHION černo-fluo cyklodres krátký rukáv

Dres byl navržen pro nejnáročnější jezdce požadující funkční materiály a kvalitní zpracování. Zvolený materiál je velmi jemný, elastický a rychleschnoucí. Prodloužené rukávy a úzký sportovní střih napomáhá dokonalé aerodynamice.

Verze SLIM, unisex
celorozepínací, 3 zadní kapsy
elastická guma v pase s protiskluzným silikonem
reflexní prvky, YKK zip, odvětrání na bocích
materiál: 90% polyester, 10% spandex
baleno v sáčku

Force FAME černo-fluo cyklokalhoty se šráky a vložkou

Kraťasy byly navrženy pro jezdce, kteří požadují funkční materiály a kvalitní zpracování. Jejich střih je sportovní, a tudíž dokonale padnou na tělo. Zvolený materiál je jemný a elastický. Výhodou těchto kraťasů je zadní část ze síťoviny, která dobře odvětrává a dále také nohavice zakončeny protiskluzným lemem.

Kraťasy s pohodlnou anatomickou vložkou
šráky z elastické lycry, zadní část ze síťoviny, ploché švy
zakončení nohavic širokým protiskluzným lemem
materiál: 85% nylon, 15% spandex
baleno v sáčku
Značka: FORCE
Velikost XS
Barva černá

Další produkty z kategorie Nezařazené

Další produkty od výrobce FORCE


Top