Gipfel Crash-Mat skládací gymnastická žíněnka černá

Tento oblíbený kus Gipfel Crash-Mat skládací gymnastická žíněnka černá od známého výrobce Gipfel naleznete tady téměř zdarma! Ceny již od 3290 Kč
Cena: 3290 Kč

Pokud hledáte nejlepší žíněnku pro víceúčelové využití, například pro gymnastiku, bojové sporty, pro vnitřní i venkovní použití, doporučujeme vám čtyřdílnou skládací žíněnku Gipfel Crash-Mat, při jejíž výrobě byly použity pouze materiály nejvyšší kvality. Dopadová žíněnka Gipfel Crash-Mat využívá jedinečný, perfektně funkční třívrstvý systém odpružení v podobě horní vrstvy (tl. 4 cm) z polyetylenové pěny s uzavřenou buněčnou strukturou, která zajistí rovnoměrné rozložení hmotnosti padající osoby po povrchu podložky, střední vrstvy (tl. 5 cm) z polyuretanové pěny s otevřenou buněčnou strukturou, která absorbuje energii padající osoby a tenké spodní vrstvy (tl. 1 cm) z polyetylenové pěny s uzavřenou buněčnou strukturou, která chrání střední, nejdůležitější vrstvu před opotřebením.

Vnější plášť dopadové žíněnky Gipfel Crash-Mat je vyrobený z protiskluzové, otěruvzdorné a voděodolné laminované PVC tkaniny (tl. 1 mm), jejíž součástí jsou i dvě robustní nylonové rukojeti pro snazší manipulaci. Čtyřdílná skládací žíněnka Gipfel Crash-Mat má hmotnost cca 7,5 kg, v rozloženém stavu má rozměr (D x Š x V) 200 x 100 x 10 cm, složená má rozměr (D x Š x V) 100 x 50 x 40 cm a bezpečnostní certifikaci EN1177:2009 a UIAA 161, která mj. stanovuje nejvyšší míru bezpečnosti při prvním pádu na hlavu HIC (Head Injury Criterion) 400. Žíněnka Gipfel Crash-Mat musí být používána s náležitou rozvahou a s ohledem na doporučenou maximální výšku pádu. Doporučená maximální výška pádu pro podložku včetně spoje typu A je 2400 mm a doporučená maximální výška pádu pro spoje tvaru V je 1900 mm (střed celé plochy žíněnky).
Značka: Gipfel
Barva černá

Další produkty z kategorie Podložky na cvičení

Další produkty od výrobce Gipfel


Top