Golden Natur Kotvičník zemní 90% saponinů 100 kapslí

Tento akční a ve slevě kus Golden Natur Kotvičník zemní 90% saponinů 100 kapslí pocházející od značky Golden Natur najdete zde teď právě za výhodnou cenu. Nabídky od 369 Kč
Cena: 369 Kč

VYSOKÝ OBSAH KOTVIČNÍKU ZEMNÍHO 90% SAPONÍNU V JEDNÉ KAPSLI 500 MG!!

Kotvičník zemní je jednoletá bylina, která se objevila před více jak 1000 lety a to v oblasti Asie konkrétně v Číně. Postupem času se Kotvičník dostal do podvědomí veřejnosti a začal se pěstovat téměř po celém světě. Největším producentem Kotvičníku zemního je Čína a v Evropě má výbornou odezvu Kotvičník pěstovaný v Bulharsku. V Bulharsku jsou ideální teplotní podmínky pro růst této byliny, a tak lze z ní získat kvalitní účinné složky, kterými jsou převážně saponiny.

SLOŽENÍ:

obsahuje: Kotvičník zemní (standardizovaný extrakt 90% saponinů) 500 mg, transparentní želatinová tobolka (hovězí želatina)

DÁVKOVÁNÍ:

Užívejte 2-4 kapsle 1x denně, zapít dostatečným množstvím tekutiny.

Upozornění:

Doplněk stravy. Doplněk stravy neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Chraňte před vlhkem a přímým slunečním svitem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování 4 kapsle. Není vhodné kombinovat s alkoholem. Minimální trvanlivost do data uvedeném na obalu. Vyrobeno v ČR.

Ostatní a speciální doplňky

v 1 kapsli v 1 dávce 2 kapsle
Kotvičník zemní 500 mg 1000 mg

Značka: Golden Natur
Barva vícebarevná

Další produkty z kategorie Anabolizéry a NO doplňky

Další produkty od výrobce Golden Natur


Top