Gravity Drift black/red

Žádaný produkt Gravity Drift black/red originál od výrobce Gravity můžete pořídit právě teď se slevou. Akční cena od 2999 Kč
Cena: 2999 Kč

Zcela nový vrchol pánské kolekce vázání Gravity je tady! Tohle dvoustrapové vázko se může pochlubit sofistikovanou konstrukcí z nylonu vyztuženého skelnými vlákny, 3D strapy, hliníkovými ráčnami a heelcupy. Drift nabízí spoustu pohodlí a mimořádnou spolehlivost, proti svému předchůdci G3 má navíc o 30 % nižší hmotnost a lepší odolnost. Přitom kvůli němu nemusíš vyloupit banku.

• Flexible 3D Straps – Anatomicky tvarované strapy poskytují dokonalou směs pohodlí a odezvy při jízdě a to vše při nízké hmotnosti.
• Hliníkové ráčny – Táhla ráčen u nejvyšších modelů Drift a Fenix jsou vyrobena ze slitiny hliníku a jsou tím pádem odolnější proti poškození než ráčny s plastovými táhly.
• Hliníkový Heelcup – Nové nejvyšší modely vázání Drift a Fenix mají objímku paty vyrobenou ze slitiny hliníku pro vyšší odolnost a pevnost základny vázání.
• Krytka základny – Krytka základny vázání z EVA materiálu s gelovým tlumením pod patou pohltí nárazy při dopadech a tlumí vibrace při jízdě.
• Kompatibilita: 4×2, 4×4, Channel
Značka: Gravity
Velikost EU 38
Barva černá

Další produkty z kategorie Nezařazené

Další produkty od výrobce Gravity


Top