Gravity Fairy mini 21/22 dětský snowboard + Beany Kido dětské vázání

Tento velmi žádaný kus Gravity Fairy mini 21/22 dětský snowboard + Beany Kido dětské vázání pocházející od značky Gravity snadno pořídíte právě za výprodejovou cenu. Nyní za akční cenu 4999 Kč
Cena: 4999 Kč

Set produktů za zvýhodněnou cenu. Dětský snowboard Gravity Fairy je designovaný pro juniorky snowboardistky, které začínají nebo už jezdí a chtějí se zlepšovat na sjezdovce i ve snowparku. Celodřevěný snowboard je lehký a snadno se ovládá, konstrukce prkna pomáhá lépe zvládat začátky. Díky předvoskované skluznici můžete vyrazit z obchodu rovnou na svah.

Vázání Beany Kido je osazené dětským snadno ovladatelným jednopumpovým strapem s velkou pumpou. Zapnutí vázání je tedy snadné i v teplých zimních rukavicích. Gravity Fairy mini 20/21 dětský snowboard

Dětský snowboard Gravity Fairy je designovaný pro juniorky snowboardistky, které začínají nebo už jezdí a chtějí se zlepšovat na sjezdovce i ve snowparku. Celodřevěný snowboard je lehký a snadno se ovládá, konstrukce prkna pomáhá lépe zvládat začátky. Díky předvoskované skluznici můžete vyrazit z obchodu rovnou na svah.

• Camber – klasické prohnutí snowboardu, umožňuje nejstabilnější jízdu po hraně, přesnost a maximální možnou pružnost při odrazu do skoku. Ideální pro all-mountain snowboardy a pro freestyle s nejvyššími nároky na přesnost a velký odraz (pop).
• Twin-Tip – esence tvaru parkových prken. Stejná vzdálenost od špičky i patky umožní jízdu v přirozeném i opačném směru.
• Poplar Woodcore – všechny Gravity snowboardy jsou vyráběny ze 100% dřevěného jádra. Používáme kvalitní topolové dřevo doplněné o panely tvrdého, exotického dřeva.
• Biax (0 ° / 90 °) – nejčastěji používaný způsob laminace dodává snowboardu kvalitní pop a lehkou torzní flex. Díky tomu prkno lehce zatáčí a užijete si s ním spoustu zábavy na sjezdovkách i ve snowparku.
• Prewaxed Base – všechny naše snowboardy jsou již z výroby navoskované a nachystané pro okamžité použití.
• Cap Construction

Beany Kido dětské vázání

Vázání Beany Kido je osazené dětským snadno ovladatelným jednopumpovým strapem s velkou pumpou. Zapnutí vázání je tedy snadné i v teplých zimních rukavicích.

I díky této vychytávce bude vaše dítě na kopci zase o něco více samostatné.

Vlastnosti:

Velikost vázání: XS – pro velikost bot EUR 25-31 (160-195mm)

Typ: ALLROUND

Tvrdost: 2 / 10

Baseplate: Polykarbonátový baseplate

Ankle-strap: Jednopumpový dětský strap, anatomicky tvarovaný, polstrovaný EVA materiálem

Montážní disk: 4×4 cm

Pumpy: Pumpa z polykarbonátu

Pro výrobu vázání byla použita speciální polykarbonátová směs a Beany Kido se tak může pochlubit ideální tvrdostí a velkou flexí tolik žádoucích u malých riderů. Přenos síly dítěte na snowboard je s Beany Kido hračka, v důsledku čehož má dítě pocit jistoty a kontroly nad prknem v jakémkoliv terénu.

Parametry produktu Beany Kido dětské vázání

Určení Dětské

Značka: Gravity
Barva Bílá

Další produkty z kategorie Nezařazené

Další produkty od výrobce Gravity


Top