GreenFood Glutathione 60 kapslí

Tento žádaný výrobek GreenFood Glutathione 60 kapslí značky GreenFood Nutrition snadno můžete sehnat právě zde za akční cenu! Akční ceny od 445 Kč
Cena: 445 Kč

Glutathione od GreenFood je účinný antioxidant! L-glutathione tvoří jednu z hlavních obranných linii těla. Účinky L-Glutathionu jsou spojovány s potlačením činnosti tzv. volných radikálů. V našem výrobku je použit redukovaný Glutathion.

L-glutathione vyhledávají lidé orientovaní na:

  • Imunitu
  • Silnou detoxikaci
  • Detoxikaci jater
  • Ochranu před oxidačním stresem

Doporučené dávkování:

  • užijte 1 kapsli 2x denně, nejlépe s jídlem. Nepřekračujte doporučené dávkování.

Upozornění: Doplněk stravy s rostlinnými extrakty. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Chraňte před přímým slunečním zářením. U kojících a těhotných je vhodná konzultace s lékařem. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Minimální trvanlivost uvedena na obalu.

Neobsahuje: obiloviny obsahující lepek, korýše a výrobky z nich, vejce a výrobky z nich, ryby, arašídy, sojové boby, mléko a výrobky z nich, skořápkové plody, celer, hořčici, sezamové semena, vlčí bob, měkkýše a výrobky z nich, oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l.

Nutriční hodnoty GreenFood Glutathione 60 kapslí:

2 kapsle
L-Glutathione 99% 500 mg

Složení:

L-Glutathione 99%, rostlinná kapsle z hypromelózy, plnidlo-rýžová mouka, protispékavé látky: Oxid křemičitý.

Značka: GreenFood Nutrition
Barva zelená

Další produkty z kategorie Ostatní sportovní výživa

Další produkty od výrobce GreenFood Nutrition


Top