GreenFood Tyrosin 90 kapslí

Tento unikátní výrobek GreenFood Tyrosin 90 kapslí s osvědčenou značkou GreenFood Nutrition snadno můžete sehnat zrovna opravdu levně! Akční ceny již od 253 Kč
Cena: 253 Kč

Tyrosin – esenciální aminokyselina, která se přirozeně vyskytuje ve stravě. Moderní doplněk pro fyzicky a psychicky zatěžované jedince s antikatabolickým účinkem. Napomáhá udržovat koncentraci při fyzickém výkonu a současně zlepšuje jeho efektivitu. Celkově zvyšuje „psychickou energii“ pro mentální funkce.

Svými účinky TYROSINE napomáhá při:

  • zvýšení motivace a stimulace pro fyzický výkon
  • urychlení regenerace
  • zvyšování fyzické výkonnosti
  • stavech mentální a psychické únavy
  • „spalování“ a redukci nadváhy
  • budování antistresové bariéry organismu

Charakteristika účinné látky:

L-Tyrosin je jednou ze základních aminokyselin, která je výchozí látkou nervového přenašeče dopaminu, norepinefrinu a epinefrinu, dále je prekurzorem hormonu štítné žlázy. Při trvale zvýšené jak fyzické tak i psychické aktivitě v organismu dochází k deficitu těchto neurotransmiterů (přenašečů nervových vzruchů), což snižuje jak schopnost koncentrace, tak i celkovou výkonnost a dostavují se stavy trvalé únavy. Napomáhá tedy ke zvýšení mentální aktivity. Další funkce této aminokyseliny je její spoluúčast na mechanismu, který napomáhá zvyšovat využívaní energie z tukové tkáně – „sekundární spalovač“.

Doporučené dávkování:

  • užijte 1x denně 2 kapsle 30 minut před zátěží. Nepřekračujte doporučené dávkování.

Upozornění: Doplněk stravy. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Není určeno pro děti, těhotné a kojící matky. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím.

Nutriční hodnoty GreenFood Tyrosin 90 kapslí:

2 kapsle
L-Tyrosin 1000 mg

Složení:

L-Tyrosin, rostlinná tobolka z hypromelozy (HPMC – Empty Hard capsule from Hypromellose), protispékavé látky: stearát hořečnatý, oxid křemičitý .

Alergeny:

Neobsahuje

Značka: GreenFood Nutrition
Barva zelená

Další produkty z kategorie Anabolizéry a NO doplňky

Další produkty od výrobce GreenFood Nutrition


Top