GymBeam Adaptér na kliky Steel

Unikátní kus GymBeam Adaptér na kliky Steel značky GymBeam snadno naleznete zde nyní téměř zdarma! Právě lze objednat jen za 299 Kč
Cena: 299 Kč

Adaptér na kliky Steel je skvělou fitness pomůckou pro procvičení celého těla. Je vyroben z vysoce kvalitní pevné oceli, díky čemuž zvládne jakoukoliv zátěž. Ergonomický tvar podpěr ve tvaru písmene ,,S“ minimalizuje tlak na klouby, ramena a zápěstí. Všestranné využití nabízí možnost procvičení vždy jiné svalové partie.

Adaptér na kliky Steel – efektivní fitness pomůcka z vysoce kvalitní oceli s ergonomickým tvarem

Adaptér na kliky Steel bude vaším věrným pomocníkem při každém tréninku. Je vyroben z vysoce kvalitní pevné oceli, díky které je připraven zvládnout jakoukoliv zátěž. Výhodou je také ergonomický tvar podpěr ve tvaru písmene ,,S“, který efektivně minimalizuje tlak na klouby, ramena a zápěstí při cvičení.

O komfort se při cvičení postarají také jemné a vyztužené rukojeti. Adaptér na kliky Steel s sebou přináší široké využití – procvičit jím totiž můžete záda, ruce, hrudník, ramena, tricepsy, břicho či sedací svaly! Navíc vám ho praktická velikost a jednoduchá obsluha umožní používat kdekoliv.

Značka: GymBeam
Barva vícebarevná

Další produkty z kategorie Podpěry na kliky

Další produkty od výrobce GymBeam


Top