GymBeam Battle Rope 12 m

Oblíbený a akční výrobek GymBeam Battle Rope 12 m od výrobce GymBeam jednoduše můžete najít na našich stránkách za akční cenu. Cena již od 2449 Kč
Cena: 2449 Kč

Posilovací lano Battle Rope je populární fitness pomůckou s délkou 12 metrů, díky které můžete cvičit velmi efektivně a intenzivně. Zároveň je vhodné na různé typy tréninků, jako třeba Tabata, které rozvíjejí například vaši svalovou vytrvalost. Velmi snadno se používá a hodí se na cvičení v exteriéru i interiéru.

Posilovací lano Battle Rope – efektivní pomůcka pro rozvoj vaší silové vytrvalosti

Posilovací lano Battle Rope je pomocník na cvičení, kterého najdete v každém dobrém fitku. Cvičení s ním je opravdu jednoduché. Stačí ho natáhnout, dobře uchopit, zaujmout pevný postoj a švihat různými způsoby. Hodí se na více typů tréninků, které rozvíjejí zejména vaši silovou vytrvalost. Posilovací lano je dlouhé 12 metrů a ideální na cvičení venku i v interiérech.

Můžete s ním dynamicky procvičit svaly celého těla, pomůže vám zpevnit postavu a je velmi vhodné i pro ty, kteří se touží zbavit tuku. Během cvičení s posilovacím lanem Battle Rope pracujete rukama, zády, hrudníkem, nohama a jádrem vašeho těla. S jeho použitím váš trénink už nikdy nebude stereotypní. Je vyrobeno z kvalitních materiálů, které mu zajišťují dlouhou životnost.

Posilovací lano Battle Rope a jeho výhody

  • má délku 12 metrů
  • je vyrobeno z kvalitních materiálů, díky kterým má dlouhou životnost
  • je populární pomůcka na procvičení celého těla
  • je vhodné na cvičení venku i v interiérech
  • rozvíjí vaši svalovou vytrvalost

Vlastnosti posilovacího lana

Rozměry
Délka 12 m
Tloušťka 3,8 cm

Značka: GymBeam
Barva vícebarevná

Další produkty z kategorie Nezařazené

Další produkty od výrobce GymBeam


Top