GymBeam Fitness opasek Frank

Tento oblíbený výrobek GymBeam Fitness opasek Frank originál od výrobce GymBeam naleznete tady teď právě za akční cenu. V akci od 239 Kč
Cena: 239 Kč

Neoprenový fitness opasek Frank je ultra lehký opasek, který je tvarován tak, aby se dokonale přizpůsobil trupu, a kromě zpevnění páteře při cvičení zajistil i naprostou volnost pohybu. Díky nízké váze a použitému tvarování jej můžete nosit v průběhu celého cvičení, aniž byste si ho museli na některé cviky odkládat.

Neoprenový Fitness opasek Frank se dokonale přizpůsobí vašemu trupu

Fitness opasek Frank z neoprenu je obšitý kvalitní a netřepící tkaninou. Je tvarován tak, aby v části zpevňující záda dosahoval maximální šířky a směrem k bokům se postupně zužoval. Toto tvarování se dokonale přizpůsobí trupu, a kromě zpevnění páteře při cvičení, zajišťuje i naprostou volnost pohybu.

Opasek Frank je velmi lehký, a díky této nízké váze a použitému tvarování jej můžete nosit v průběhu celého cvičení, aniž byste si ho museli na některé cviky odkládat. Frank svými parametry plně nahrazuje klasické „4“ kožené nebo sandwichové opasky, dokonce vzhledem ke svému tvarování a dokonale přesnému uzavírání, které je nezávislé na rozmístění děr v opasku, se stává stále populárnějším a v dnešní době tento typ opasků prakticky používá celá světová kulturistická špička.


Fitness opasek Frank a jeho výhody

  • nízká hmotnost
  • praktické zapínání
  • nezávislý na rozmístění děr v opasku
  • netřepí se
  • úplná volnost pohybu

Jak si vybrat správnou velikost opasku?

Celkové rozměry opasku:

Velikost Šířka (max.) Délka
XS 13 cm 80 cm
S 13 cm 88 cm
M 13 cm 97 cm
L 13 cm 109 cm
XL 13 cm 113 cm

Najděte si v tabulce váš obvod pasu:

XS S M L XL
69 – 86 cm 77 – 95 cm 87 – 105 cm 99 – 116 cm 104 – 121 cm

Značka: GymBeam
Barva černá

Další produkty z kategorie Nezařazené

Další produkty od výrobce GymBeam


Top