GymBeam Fitness opasek Urban Camo

Unikátní a žádaný produkt GymBeam Fitness opasek Urban Camo od populární značky GymBeam snadno pořídíte právě nyní téměř zdarma! Teď v akci 309 Kč
Cena: 309 Kč

Fitness opasek Urban Camo je neoprenový opasek, který v části zpevňující záda dosahuje maximální šířky a směrem k bokům se postupně zužuje. Toto tvarování se dokonale přizpůsobí trupu, a kromě zpevnění páteře při cvičení, zabezpečuje i naprostou volnost pohybu. Je velmi lehký a do jeho jádra jsou vloženy speciálně tvarované pryžové pásy, které zajišťují podstatné zvýšení pevnosti opasku.

Fitness opasek Urban Camo s dokonalým tvarováním, který zpevní vaše záda i při naprosté volnosti pohybu

Fitness opasek Urban Camo z neoprenu je obšitý kvalitní a netřepící se tkaninou. Je tvarovaný tak, aby v části zpevňující záda dosahoval maximální šířky a směrem k bokům se postupně zužoval. Toto tvarování se dokonale přizpůsobí trupu, a kromě zpevnění páteře při cvičení, zabezpečuje i naprostou volnost pohybu. Opasek Urban je velmi lehký, a díky této nízké váze a použitému tvarování ho můžete nosit v průběhu celého cvičení, aniž byste si ho museli na některé cviky odkládat. Do jádra opasku jsou vloženy speciálně tvarované pryžové pásy, které jsou rozmístěny tak, aby zajišťovaly podstatné zvýšení pevnosti opasku a snížení jeho deformace při cvičení.

Fitness opasek Urban Camo

  • kvalitní opasek na cvičení
  • je anatomicky tvarovaný
  • nízká hmotnost
  • praktické zapínání na suchý zip
  • zajišťuje naprostou volnost pohybu
  • je velmi pevný

Jak si vybrat správnou velikost opasku?

XS S M L XL XXL
71 – 84 cm 78 – 95 cm 87 – 105 cm 98 – 119 cm 104 – 126 cm 110 – 128 cm

Značka: GymBeam
Barva vícebarevná

Další produkty z kategorie Nezařazené

Další produkty od výrobce GymBeam


Top