GymBeam FuePerform 390 g

Oblíbený výrobek GymBeam FuePerform 390 g od výrobce GymBeam jednoduše můžete najít zde nyní levně. Teď v akci 399 Kč
Cena: 399 Kč

FuePerform je prémiový komplexní produkt pro všechny sportovce určený ke zlepšení výkonnosti, regenerace a dosažení maximálního potenciálu. Díky funkční směsi pečlivě vybraných látek vám tak pomůže dostat ze sebe to nejlepší každý den!

FuePerform – prémiová směs pro každodenní podporu sportovního i psychického výkonu a regenerace

FuePerform je prémiová all-in-one směs určená pro každodenní zlepšení sportovního výkonu a regenerace všech sportovců. Díky kombinaci a povaze účinných látek dosáhnete nejlepších výsledků při každodenním používání. Bijícím srdcem produktu je nejvíce prozkoumaný a tisíci studiemi ověřený kreatin monohydrát. Ten spolehlivě zvyšuje fyzickou výkonnost během krátkodobých po sobě jdoucích úsecích vysoce intenzivního cvičení. Těchto účinků dosáhnete při jeho každodenním příjmu ve výši 3 g. S FuePerform toto množství hravě splníte v jedné dávce. Benefity kreatinu doceníte zejména v případě, že se věnujete fitness, kulturistice, tenisu, hokeji, fotbalu nebo různým rychlostním sportovním disciplínám.

Ve složení FuePerform dále najdete oblíbený glutamin, který je nejvíce zastoupenou aminokyselinou v našem organismu. Dokonce může být využit i jako zdroj energie pro některé buňky imunitního systému a sliznice tenkého střeva. Ve srovnání s jinými aminokyselinami obsahuje dvojnásobné množství dusíku, který je základem peptidových vazeb všech bílkovin našich tkání. Dostatečný příjem této aminokyseliny proto může být výhodný zejména v situacích, kdy tělo potřebuje regenerovat, případně budovat tělesnou tkáň. Glutamin je podmíněně esenciální aminokyselinou při stresu, kdy se stává esenciální a je zapotřebí jej v dostatečném množství přijímat každý den. Vlastní výroba organismu totiž nepokryje jeho potřebu. Během sportovní aktivity hladina glutaminu v organismu klesá, a proto je třeba ho doplňovat z externích zdrojů.

Příval energie pak můžete pocítit díky zvýšenému prokrvení svalů. To mají na svědomí látky, jako jsou citrulin malát a arginin, které podporují produkci oxidu dusnatého (NO). Ten má pozitivní vliv na prokrvení organismu a zvýšení průtoku krve zejména v pracujících svalech. Díky tomu se ke svalovým buňkám dostane více kyslíku a dalších živin, které jsou nutné ke zlepšení sportovního výkonu. Nesmíme ale zapomínat na malát (sůl kyseliny jablečné), na který je citrulin navázán. Ten může mít vliv na efektivnější odbourávání kyseliny mléčné ve svalech, která úzce souvisí se snížením intenzity výkonu. Svou roli v produktu sehrává i další aminokyselina v podobě taurinu, který je rovněž antioxidantem. Přirozeně se nachází například v mozku, ledvinách, ve svalech a dalších orgánech, kde plní celou řadu funkcí. Je potřebný například i pro procesy probíhající v nervové soustavě, díky čemuž je častou součástí energetických nápojů, předtréninkovek a spalovačů tuků. Je tak úzce spojen s podporou fyzické a psychické výkonnosti.

Koenzym Q10 se pak podílí na tvorbě energie v mitochondriích, což jsou takové buněčné elektrárny, které nám vyrábějí naši životní energii v podobě ATP. Tu pak využívají například svaly ke zvednutí činky nebo předběhnutí soupeře ve fotbale. Obsažený zinek ve velmi dobře vstřebatelné chelátové vazbě je pak důležitý pro normální hladinu testosteronu v krvi, která je pro sportovce naprosto klíčová. Ovlivňuje například velikost a sílu svalů, ale i plodnost a další zásadní procesy v organismu. Zinek je navíc potřebný pro imunitní systém, podílí se i na správné syntéze bílkovin a látkové přeměně makroživin, která je důležitá pro zisk energie z potravy. Pro tu je nepostradatelný i chrom, který navíc přispívá k udržení normální hladiny glukózy v krvi.

Potenciál celé směsi pak ještě umocňuje vysoce kvalitní rostlinný extrakt z ashwagandhy (Withania somnifera) standardizovaný na 5% obsah účinných látek v podobě vitanolidů a výtažek z rozchodnice růžové (Rhodiola rosea). Tyto rostliny patří mezi silné adaptogeny, což jsou látky, které mohou pomoci lépe se vypořádat se stresem, snadněji se na něj adaptovat, a zvýšit tak odolnost organismu. Adaptogeny jsou obecně užívány pro podporu fyzické i psychické výkonnosti.

FuePerform tak obsahuje vše, co sportovec každý den potřebuje pro zlepšení sportovního i psychického výkonu, regenerace a překonávání svých limitů. Díky účinnému mixu látek v dobře rozpustné instantní směsi s příjemnou chutí už nemusíte užívat několik suplementů zvlášť. Spolehlivě je nahradí jedna odměrka FuePerform kdykoliv během dne.

Ocení jej siloví, silově-vytrvalostní, raketoví, kolektivní nebo jakýkoliv jiní sportovci, kteří ze sebe chtějí každý den dostat to nejlepší. Pokud chcete jít ještě o kousek dál, můžete FuePerform kombinovat například s beta-alaninem, který je rovněž potřebný pro dosažení maximálních výsledků užívat dlouhodobě.

FuePerform a jeho výhody

  • je prémiová směs pro podporu sportovního výkonu a regenerace
  • má formu dobře rozpustného instantního prášku
  • 10 pečlivě vybraných látek
  • obsahuje kreatin, glutamin, citrulin malát, arginin a další účinné látky
  • je obohacený o silný adaptogen ashwagandhu a rhodiolu roseu
  • pomáhá s každodenní podporou sportovního výkonu a vitality
  • zvyšuje fyzickou výkonnost během vysoce intenzivního cvičení
  • má vliv na prokrvení organismu a svalů
  • přispívá k udržení optimální hladiny testosteronu v krvi
  • podílí se na správné látkové přeměně makroživin
  • napomáhá správné plodnosti a reprodukčním funkcím
  • podílí se na udržení dobrého zraku
  • přispívá ke správné funkci imunity
  • podílí se na udržení normální hladiny glukózy v krvi
  • má příjemnou chuť
  • hodí se pro všechny sportovce
  • nejvíce jej ocení siloví, rychlostní, raketoví a týmoví sportovci

Složení

Příchuť zelené jablko: Kreatin monohydrát, L-glutamin, maltodextrin, L-citrulin DL-malát, aroma, taurin, L-arginin, extrakt z kořene ashwagandhy (Withania somnifera) (5 % vitanolidů), regulátor kyselosti (kyselina citronová), sladidlo (sukralóza), barvivo (spirulina), extrakt z kořene rozchodnice růžové 10:1 (Rhodiola rosea), koenzym Q10, bisglycinát zinečnatý, chrom pikolinát.

Příchuť citron-limetka: Kreatin monohydrát, L-glutamin, maltodextrin, L-citrulin DL-malát, taurin, L-arginin, extrakt z kořene ashwagandhy (Withania somnifera) (5 % vitanolidů), aroma, regulátor kyselosti (kyselina citronová), sladidlo (sukralóza), extrakt z kořene rozchodnice růžové 10:1 (Rhodiola rosea), koenzym Q10, bisglycinát zinečnatý, chrom pikolinát.

Příchuť meloun: Kreatin monohydrát, L-glutamin, maltodextrin, L-citrulin DL-malát, taurin, L-arginin, extrakt z kořene ashwagandhy (Withania somnifera) (5 % vitanolidů), barvivo (červená řepa), aroma, regulátor kyselosti (kyselina citronová), sladidlo (sukralóza), extrakt z kořene rozchodnice růžové 10:1 (Rhodiola rosea), koenzym Q10, bisglycinát zinečnatý, chrom pikolinát.

Dávkování

Smíchejte 1 odměrku směsi (13 g) s 200–300 ml vody v šejkru a ihned konzumujte. Užívejte jednou denně kdykoliv během dne.

Tabulka nutričních hodnot

Nutriční hodnoty (příchuť zelené jablko) 1 dávka (13 g) *RI per 13g
Kreatin monohydrát 5 g
L-glutamin 3 g
L-citrulin DL-malát 1 g
Taurin 500 mg
L-arginin 500 mg
Extrakt z kořene ashwagandhy (Withania somnifera) 500 mg
– Vitanolidy 25 mg
Extrakt z kořene rozchodnice růžové (Rhodiola rosea) 100 mg
Koenzym Q10 60 mg
Zinek 5 mg 50%
Chrom 80 μg 200%
Nutriční hodnoty (příchuť citron-limetka) 1 dávka (13 g) *RI per 13g
Kreatin monohydrát 5 g
L-glutamin 3 g
L-citrulin DL-malát 1 g
Taurin 500 mg
L-arginin 500 mg
Extrakt z kořene ashwagandhy (Withania somnifera) 500 mg
– Vitanolidy 25 mg
Extrakt z kořene rozchodnice růžové (Rhodiola rosea) 100 mg
Koenzym Q10 60 mg
Zinek 5 mg 50%
Chrom 80 μg 200%
Nutriční hodnoty (příchuť meloun) 1 dávka (13 g) *RI per 13g
Kreatin monohydrát 5 g
L-glutamin 3 g
L-citrulin DL-malát 1 g
Taurin 500 mg
L-arginin 500 mg
Extrakt z kořene ashwagandhy (Withania somnifera) 500 mg
– Vitanolidy 25 mg
Extrakt z kořene rozchodnice růžové (Rhodiola rosea) 100 mg
Koenzym Q10 60 mg
Zinek 5 mg 50%
Chrom 80 μg 200%

Upozornění

Nepřekračujte doporučenou denná dávku. Produkt není náhradou pestré a vyvážené stravy. Produkt není určený pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C a mimo dosah malých dětí. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením.

Značka: GymBeam
Příchuť citrón limetka
Barva vícebarevná

Další produkty z kategorie Nezařazené

Další produkty od výrobce GymBeam


Top