GymBeam Hula Hoop obruč

Akční výrobek GymBeam Hula Hoop obruč od společnosti GymBeam jednoduše pořídíte tady nyní za akční cenu. Nabídky od 419 Kč
Cena: 419 Kč

Hula Hoop obruč je unikátní fitness pomůcka, která zpestří váš domácí trénink. Obruč rozpohybujete pomocí krouživých pohybů v oblasti pasu, boků a hýždí. Díky tomu můžete hravě zlepšit svou kondici a zároveň zpevnit problémové partie. Obruč má průměr 1 m, můžete ji lehce složit a vzít s sebou i na cesty.

Hula Hoop obruč – efektivní cvičební pomůcka pro kreativní domácí trénink

Hula Hoop obruč je fitness cvičební pomůcka, která dodá vašemu tréninku nový rozměr zábavy a funkčnosti. Krouživé pohyby s obručí rozpohybují celé tělo, a díky tomu můžete efektivně spalovat kalorie a formovat postavu. Obruč má průměr 1 metr a můžete ji jednoduše složit a vzít kamkoliv sebou. Je sestavena z 6 částí, které snadno propojíte pomocí spojů, jenž vám při cvičení nebudou nijak překážet. Po ukončení tréninku obruč opět rozložíte, a díky tomu vám svým rozměrem nebude nikde překážet. Je vyrobena z kvalitního materiálu, který v sobě kombinuje lehkost polypropylenu a jemnost měkké gumy. Při cvičení je tak obruč šetrná k pokožce.

Cvičení s Hula Hoop obručí už dávno není jen aktivitou pro děti. Jedná se o nový fitness trend, který nabírá na popularitě. Trénink s obručí dělá ze cvičení zábavu a zároveň pomáhá při posilování, hubnutí a zlepšování fyzické kondice. Pokud vám tradiční posilování nebo jiný trénink nevyhovuje, cvičení s hula hoop obručí může být ideální aktivitou právě pro vás.

Hula Hoop obruč a její výhody

  • funkční fitness pomůcka
  • je vyrobena z kvalitního materiálu
  • může pomoci zlepšit fyzickou kondici
  • formuje postavu v oblasti pasu, boků a hýždí
  • je skladná a hodí se i na cesty
  • je vhodná pro začátečníky i pokročilé

Vlastnosti Hula Hoop obruče

Vlastnosti
Průměr 1 m
Hmotnost 1,39 kg
Tloušťka 3,5 cm

Značka: GymBeam
Barva vícebarevná

Další produkty z kategorie Ostatní fitness nářadí

Další produkty od výrobce GymBeam


Top