GymBeam Klouzavé podložky Core Sliders

Tento neodolatelný výrobek GymBeam Klouzavé podložky Core Sliders originál od výrobce GymBeam jednoduše naleznete tady teď právě skutečně levně! Akční cena již od 299 Kč
Cena: 299 Kč

Klouzavé podložky Core Sliders jsou inovativní fitness pomůckou pro vypracování a zpevnění celého těla. Vrchní strana klouzavých podložek je vyrobena z měkké pěny, která zajišťuje komfort, a spodní stranu tvoří podložka s nízkým třením, která skvěle klouže.

Klouzavé podložky Core Sliders – procvičte a vyrýsujte celé tělo pomocí inovativní fitness pomůcky

Klouzavé podložky Core Sliders jsou skvělé fitness pomůcky, které slouží k vypracování a zpevnění celého těla, od břicha, rukou, ramen, zad až po zadek a nohy. Princip cvičení s klouzavými podložkami spočívá v posouvání rukou a nohou po podlaze, přičemž klouzavé podložky vytvářejí odpor proti podlaze. V závislosti na poloze těla se procvičují jednotlivé svalové partie. O komfort během cvičení se postará vrchní strana podložek vyrobená z pohodlné měkké pěny. Klouzání po téměř jakémkoliv povrchu zajišťuje spodní strana podložek vyrobená z ABS plastu s nízkým třením. Průměr jedné klouzavé podložky je 18 cm a v balení se nachází dva kusy klouzavých podložek.


Značka: GymBeam
Barva vícebarevná

Další produkty z kategorie Ostatní fitness nářadí

Další produkty od výrobce GymBeam


Top