GymBeam Kompresní návleky na lýtka Black

Tento kvalitní a žádaný kus GymBeam Kompresní návleky na lýtka Black od známého výrobce GymBeam můžete pořídit tady a teď za akční cenu! Nabídka od 229 Kč
Cena: 229 Kč

Kompresní návleky na lýtka patří do základní výbavy běžců, cyklistů a dalších sportovců. Jsou vyrobeny z elastického materiálu, který obepne a zpevní lýtko. Díky tomu snižují vibrace ve svalech a zároveň jsou navrženy tak, aby v nich zlepšovaly i cirkulaci krve. Pak může docházet k efektivnějšímu odvodu laktátu, což souvisí s urychlením regenerace.

Kompresní návleky na lýtka snižují vibraci svalů, což může zlepšit výkon

Kompresní návleky na lýtka dokážou obepnout tuto část nohy a zároveň ji zpevnit. Díky tomu zabraňují zvýšeným otřesům a vibracím svalu. Navíc jsou navrženy tak, aby zvyšovaly cirkulaci krve v lýtkovém svalu. To může pomoci s efektivnějším odvodem laktátu ze svalů, rychlejší regenerací, a tím pádem i lepším výkonem. Jsou tak oblíbené mezi lidmi, kteří usilují o lepší sportovní výsledky nebo chtějí zabránit vzniku křečí v průběhu náročné fyzické aktivity.

Kompresní návleky na lýtka jsou vyrobeny z rychleschnoucího nylonu a elastického spandexu. Můžete je nosit v kombinaci s různými druhy nízkých ponožek nebo i bez nich. Návleky lze jednoduše srolovat a zabalit do batohu nebo větší kapsy. Díky tomu je můžete mít všude s sebou. Jejich vlastnosti oceníte, ať už běháte, jezdíte na kole, cvičíte v posilovně, nebo máte v oblibě horskou turistiku.

Kompresní návleky na lýtka a jejich výhody

  • jsou vyrobeny z kombinace nylonu a spandexu
  • skvěle se přizpůsobí tvaru lýtka
  • rychle schnou
  • snižují vibraci lýtkového svalu
  • jsou skladné
  • dobře se kombinují se sportovními ponožkami
  • lze je nosit i samostatně bez ponožek
  • jsou vhodné na běh, cyklistiku, turistiku i fitness

Materiál

80 % nylon, 20 % spandex.

Tabulka velikostí

Velikost S/M L/XL XL/XXL
Obvod lýtka (do maximálního natažení) 19 – 43 cm 20 – 46 cm 22 – 49 cm
Délka návleku (nenataženého) 30 cm 32 cm 34 cm

Značka: GymBeam
Barva černá

Další produkty z kategorie Nezařazené

Další produkty od výrobce GymBeam


Top